Home / Luchthavens / Amerikanen waarschuwen voor tandpastabom

Amerikanen waarschuwen voor tandpastabom

Amerikanen waarschuwen voor tandpastabom

De VS waarschuwen dat luchthavens en sommige airlines die naar Rusland vliegen, moeten letten op tubes tandpasta, die mogelijk ingrediënten bevatten voor het maken van een bom.

Het is niet duidelijk op welke informatie de VS deze waarschuwing baseren.

Rusland is in de hoogste staat van paraatheid vanwege de Olympische Winterspelen in Sotsji, die vrijdag van start zullen gaan. Er gelden strenge veiligheidsmaatregelen vanwege terroristische dreigingen. In december kwamen 34 mensen om bij een zelfmoordaanslag in Volgograd, 600 km ten noordoosten van Sotsji ligt.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…

Air France-KLM: winst daalt

Air France-KLM: winst daalt

20/02/2020

Air France-KLM heeft over 2019 aanzienlijk minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Zowel bij Air France als KLM daalden de resultaten. Voor de groep kromp de operationele winst met…