Home / Hotels / Vierde NH Collection hotel in Eindhoven

Vierde NH Collection hotel in Eindhoven

Vierde NH Collection hotel in Eindhoven

Medio 2017 opent NH Collection Eindhoven Centre de deuren in de Groene Toren aan de Vestdijk in Eindhoven. Het hotel zal beschikken over 132 kamers en 340 vierkante meter aan meeting- en eventruimtes.

NH Collection Eindhoven wordt – na Krasnapolsky, Barbizon Palace en Doelen in Amsterdam – het vierde ‘upper-upscale’ hotel van NH Hotel Group in Nederland. Het hotel is gesitueerd middenin het centrum van Eindhoven. Het krijgt een panoramisch restaurant op de dertiende verdieping en een ‘rooftop’ bar met gedeeltelijk overdekt terras op de veertiende verdieping.

NH Collection omvat vier- en vijfsterrenhotels die gevestigd zijn in historische en iconische gebouwen op strategische locaties. De hotels onderscheiden zich door technologische innovatie en design, maar vooral ook ‘high-end’ gastronomie.

Chris-NaylorZo werd op 10 juni na een grondige verbouwing het 1* Michelin-restaurant Vermeer van top-chef Chris Naylor heropend. Vermeer is onderdeel van het geheel gerenoveerde NH Collection Barbizon Palace (aan de Prins Hendrikkade te Amsterdam), dat afgelopen mei heropende na een verbouwing van enkele maanden.

Naylor bepaalt een vast menu – afhankelijk van het seizoen – waarbij groenten veelal de hoofdrol spelen en vlees en vis de bijgerechten zijn. Ingrediënten worden zo lokaal mogelijk ingekocht en sommige kruiden en groeten komen uit de daktuin van het hotel. De gast hoeft alleen het aantal gangen dat hij wenst aan te geven. Er is een viergangenmenu vanaf 70 euro.

 

 

Manuschka
Door: | manuschka[at]zakenreis.nl
Manuschka Hundepool is hoofdredacteur en uitgever van Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Garuda schrapt Boeing MAX

Garuda schrapt Boeing MAX

22/03/2019

Garuda Indonesia schrapt een order voor 49 Boeing 737 MAX 8’s. De carrier heeft geen vertrouwen meer in het product, na twee crashes van MAX-vliegtuigen van andere airlines, waarbij recentelijk…

EasyJet zegt ciao Alitalia

EasyJet zegt ciao Alitalia

20/03/2019

EasyJet heeft zich deze week onverwachts teruggetrokken uit het consortium van drie partijen die bezig waren Alitalia over te nemen. De toekomst van de Italiaanse carrier is hiermee weer onzeker…