Home / Hotels / Partnership Accor en Alibaba

Partnership Accor en Alibaba

Partnership Accor en Alibaba

Accor en de Alibaba Group zijn een strategische samenwerking aangegaan, bestaande uit de ontwikkeling van digitale applicaties en loyaliteitsprogramma’s.

Accor en het Chinese Alibaba zetten donderdag op de China International Expo in Beijing hun handtekening onder een overeenkomst, die het voor Alibaba-consumenten mogelijk maakt gebruik te maken van Accors aanbod.

‘Het zorgt voor een naadloze integratie van de klantreizen van Accor binnen het uitgebreide systeem van Alibaba,’ zegt Accor in een verklaring. Alibaba heeft een eigen reisplatform, Fliggy, waarop consumenten mogelijk hotels en entertainment en toegang kunnen krijgen tot cateringdiensten.

Accor was een van de Franse bedrijven die de afgelopen dagen deel uitmaakte van de delegatie van president Emmanuel Macron, die een staatsbezoek aflegde aan de Volksrepubliek China.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…

FlixTrain breidt uit in Europa 

FlixTrain breidt uit in Europa 

07/11/2019

FlixTrain wordt mogelijk een concurrent van Thalys op de lijn tussen Parijs en Brussel, met een doorverbinding naar Rotterdam en Amsterdam. In 2021 is de Europese treinmarkt vrij en mogen…