Home / Hotels / Partnership Accor en Alibaba

Partnership Accor en Alibaba

Partnership Accor en Alibaba

Accor en de Alibaba Group zijn een strategische samenwerking aangegaan, bestaande uit de ontwikkeling van digitale applicaties en loyaliteitsprogramma’s.

Accor en het Chinese Alibaba zetten donderdag op de China International Expo in Beijing hun handtekening onder een overeenkomst, die het voor Alibaba-consumenten mogelijk maakt gebruik te maken van Accors aanbod.

‘Het zorgt voor een naadloze integratie van de klantreizen van Accor binnen het uitgebreide systeem van Alibaba,’ zegt Accor in een verklaring. Alibaba heeft een eigen reisplatform, Fliggy, waarop consumenten mogelijk hotels en entertainment en toegang kunnen krijgen tot cateringdiensten.

Accor was een van de Franse bedrijven die de afgelopen dagen deel uitmaakte van de delegatie van president Emmanuel Macron, die een staatsbezoek aflegde aan de Volksrepubliek China.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Actief parkeerprogram KLM

Actief parkeerprogram KLM

02/04/2020

Als gevolg van de corona-crisis staat een groot deel van de KLM- vliegtuigen stil op Schiphol. De airline zegt hierbij een ‘actief parkeerprogramma’ uit te voeren dat ervoor moet zorgen…

BA schort 36.000 banen op

BA schort 36.000 banen op

02/04/2020

British Airways is van plan 36.000 werknemers met onbetaald verlof te sturen in verband met de coronacrisis. De Britse overheid zal tijdelijk 80 procent van de BA-salarissen betalen, met een…