Home / Hotels / Nieuwe operationeel directeur Waldorf Astoria Amsterdam

Nieuwe operationeel directeur Waldorf Astoria Amsterdam

Nieuwe operationeel directeur  Waldorf Astoria Amsterdam

Jessica Tapfar is benoemd tot operationeel directeur (Director of Operations) van het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam. Zij heeft nu de dagelijkse leiding over het hotel en is verantwoordelijk voor alle operationele zaken.

De 26-jarige Amerikaanse, afkomstig van Waldorf Astoria New York, is de jongste in deze functie binnen de wereldwijde luxury brand van Hilton Worldwide. Zij volgt Jeroen Werdmölder op, die is benoemd tot Hotel Manager van het binnenkort te openen nieuwe Waldorf Astoria Beverly Hills in Los Angeles.

General Manager Roberto Payer van Waldorf Astoria Amsterdam noemt Jessica Tapfar in een verklaring ‘een van de meest getalenteerde beloftes’ van de Waldorf-keten.

Waldorf Astoria Amsterdam opende de deuren in mei 2014 en is gevestigd in zes monumentale panden uit de 17e en 18e eeuw aan de Herengracht. Het hotel beschikt over 93 kamers en suites, de Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Librije’s Zusje en de Goldfinch Brasserie.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Deel Zaventem te koop

Deel Zaventem te koop

24/04/2018

De Australische financiële groep Macquarie wil haar belang van 36 procent in Brussels Airport verkopen. Chinese investeerders zouden interesse hebben om de aandelen in de goedlopende luchthaven over te nemen….

Zoveelste staking Air France

Zoveelste staking Air France

23/04/2018

Personeel bij Air France staakt vandaag en morgen voor de zoveelste keer in korte tijd. Hoewel lang niet iedereen meedoet heeft de airline een kwart van alle vluchten moeten schrappen….

Janaillac dreigt met vertrek

Janaillac dreigt met vertrek

20/04/2018

CEO Jean-Marc Janaillac van Air France-KLM laat in een referendum het personeel een uitspraak doen over zijn plan voor een langzame loonsverhoging. Als een meerderheid tegen is, stapt hij op….

RAI wil samenwerken

RAI wil samenwerken

20/04/2018

RAI Amsterdam wil de banden met andere evenementen- en beurslocaties in Amsterdam stevig aanhalen. De beurs- en congresgigant wil zo meer ruimte creëren voor evenementen, nu uitbreiding van het eigen…