Home / Hotels / Nieuw vijfsterrenhotel Rotterdam geopend

Nieuw vijfsterrenhotel Rotterdam geopend

Nieuw vijfsterrenhotel Rotterdam geopend

Het vijfde hotel van de Inntel Hotel groep, aangesloten bij Design Hotels, is op13 mei jl. geopend. Het zogeheten Mainport Hotel biedt 215 kamers en suites, restaurant Down Under, cocktailbar on The Rocks, 600 m2 multifunctionele zalen en een spa.

De ruime kamers hebben in ieder geval een whirlpool, walk-in shower, spiegel-TV en gratis WiFi. De officiële feestelijke opening van Mainport volgt in september.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
IATA: Walsh vervangt Juniac

IATA: Walsh vervangt Juniac

23/11/2020

Alexandre de Juniac stapt per 31 maart 2021 op als directeur-generaal van IATA. Willie Walsh is zijn opvolger. De brancheorganisatie van airlines heeft dit maandagavond bekendgemaakt. Een reden voor het…

IATA: wacht niet op vaccins

IATA: wacht niet op vaccins

23/11/2020

Regeringen moeten niet wachten op vaccins tegen corona om het luchtverkeer weer op gang te brengen, maar hun testbeleid zo snel mogelijk optimaliseren. Dit was de belangrijkste boodschap van IATA…

Corona hindert treinpromotie

Corona hindert treinpromotie

22/11/2020

KLM, Schiphol en NS willen verder met hun promotie van de trein voor kortere afstanden, maar in een nieuwe ‘Actieagenda’ staat dat corona de plannen op losse schroeven kan zetten….

Testbewijs wordt verplicht

Testbewijs wordt verplicht

20/11/2020

Het kabinet wil medio december niet-EU-passagiers bij aankomst in Nederland verplichten een recente, negatieve coronatest te laten zien. Dit schrijft vicepremier De Jonge in een brief aan de Tweede Kamer….