Home / Hotels / NH Hotel Group wil China veroveren

NH Hotel Group wil China veroveren

NH Hotel Group wil China veroveren

De NH Hotel Group heeft een intentieovereenkomst gesloten met de Chinese hotelgroep HNA voor het gezamenlijk management van het portfolio van HNA en hotels van derden in het middensegment van de Chinese markt.

Het nieuwe bedrijf zal HNA-NH Hotel Management Joint Venture Company heten en gaat van start met zes hotels van de Chinese hotelgroep (in Beijing, Haikou, Sanya en Tianjin), die in totaal 1.312 kamers hebben. De bedoeling is dat er managementcontracten zullen worden gesloten met hotels in China, Hong Kong, Taiwan en Macao. NH heeft een belang van 49 procent in de joint venture en HNA de overige 51 procent.

Verder zullen de twee partners een hotelmerk ontwerpen, waarmee onder de NH-naam een graantje zal worden meegepikt van de groei op de hotelmarkt in China.

De samenwerking moet nog worden goedgekeurd door de mededingingsautoriteiten.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…

Partnership Accor en Alibaba

Partnership Accor en Alibaba

08/11/2019

Accor en de Alibaba Group zijn een strategische samenwerking aangegaan, bestaande uit de ontwikkeling van digitale applicaties en loyaliteitsprogramma’s. Accor en het Chinese Alibaba zetten donderdag op de China International…