Home / Hotels / NH Hotel ‘Kras’ weer open

NH Hotel ‘Kras’ weer open

NH Hotel ‘Kras’ weer open

De NH Hotel Group heeft drie ‘iconische’ vijfsterrenhotels in de binnenstad van Amsterdam, waaronder Krasnapolsky, heropend onder de naam NH Collection, het upper-upscale merk van de keten.

Na een periode van renovatie hebben NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, NH Collection Doelen en NH Collection Barbizon Palace de deuren officieel weer geopend. De drie vijfsterrenhotels zijn gevestigd in “unieke gebouwen” op centrale locaties, zegt NH in een verklaring. “Ze kennen een rijke historie en zijn door de jaren heen bekend en geliefd geworden onder zakenreizigers uit de hele wereld.”

De Spaanse NH Hotel Group is actief in dertig landen met bijna 400 hotels, waarvan 58 NH Collection hotels. “Onder het motto ‘feel the extraordinary’ staat NH Collection voor het beste op het gebied van gastronomie, innovatie en design.”

Amsterdam is door NH gedefinieerd als een van de ‘key destinations’. Federico J. González Tejera, de CEO van NH Hotel Group, woonde in  Amsterdam de lancering van de NH Collection bij. Naast de drie NH Collection hotels investeert NH Hotel Group ook in andere NH Hotels; zo zijn dit jaar onder meer NH City Centre Amsterdam aan de Spuistraat en NH Schiphol Airport gerenoveerd en wordt deze zomer de eerste paal geslagen van nhow Amsterdam RAI, met 650 kamers en 91 meter hoogte het grootste hotel van de Benelux.

” We werken continu aan de optimalisatie en uitbreiding van onze NH Hotel Group portfolio. NH Collection is voor Nederland de volgende mijlpaal,” aldus Maarten Markus, Managing Director van NH Hotel Group in de Benelux, Groot-Brittannië, Frankrijk en Afrika.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Corona doodsteek voor HNA

Corona doodsteek voor HNA

21/02/2020

De Chinese overheid is van plan de verlieslijdende HNA Group te nationaliseren. HNA, met een reeks airlines in portefeuille en belangen in hotels en banken, sukkelde de afgelopen jaren al….

Kleine groei BCD Travel

Kleine groei BCD Travel

20/02/2020

Zakenreisorganisatie BCD Travel is in 2019 licht gegroeid, met een omzetstijging van één procent naar 27,5 miljard dollar, waarvan 10,9 miljard uit de omzet van partners. BCD Travel is onderdeel…

Air France-KLM: winst daalt

Air France-KLM: winst daalt

20/02/2020

Air France-KLM heeft over 2019 aanzienlijk minder winst gemaakt dan een jaar eerder. Zowel bij Air France als KLM daalden de resultaten. Voor de groep kromp de operationele winst met…