Home / Hotels / NH Hotel ‘Kras’ weer open

NH Hotel ‘Kras’ weer open

NH Hotel ‘Kras’ weer open

De NH Hotel Group heeft drie ‘iconische’ vijfsterrenhotels in de binnenstad van Amsterdam, waaronder Krasnapolsky, heropend onder de naam NH Collection, het upper-upscale merk van de keten.

Na een periode van renovatie hebben NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, NH Collection Doelen en NH Collection Barbizon Palace de deuren officieel weer geopend. De drie vijfsterrenhotels zijn gevestigd in “unieke gebouwen” op centrale locaties, zegt NH in een verklaring. “Ze kennen een rijke historie en zijn door de jaren heen bekend en geliefd geworden onder zakenreizigers uit de hele wereld.”

De Spaanse NH Hotel Group is actief in dertig landen met bijna 400 hotels, waarvan 58 NH Collection hotels. “Onder het motto ‘feel the extraordinary’ staat NH Collection voor het beste op het gebied van gastronomie, innovatie en design.”

Amsterdam is door NH gedefinieerd als een van de ‘key destinations’. Federico J. González Tejera, de CEO van NH Hotel Group, woonde in  Amsterdam de lancering van de NH Collection bij. Naast de drie NH Collection hotels investeert NH Hotel Group ook in andere NH Hotels; zo zijn dit jaar onder meer NH City Centre Amsterdam aan de Spuistraat en NH Schiphol Airport gerenoveerd en wordt deze zomer de eerste paal geslagen van nhow Amsterdam RAI, met 650 kamers en 91 meter hoogte het grootste hotel van de Benelux.

” We werken continu aan de optimalisatie en uitbreiding van onze NH Hotel Group portfolio. NH Collection is voor Nederland de volgende mijlpaal,” aldus Maarten Markus, Managing Director van NH Hotel Group in de Benelux, Groot-Brittannië, Frankrijk en Afrika.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Groene obligaties Schiphol

Groene obligaties Schiphol

03/04/2020

De Royal Schiphol Group heeft deze week ‘groene’ obligaties uitgegeven ter waarde van 750 miljoen euro. De uitgifte versterkt de eigen liquiditeitspositie ‘in deze buitengewone omstandigheden,’ zegt het bedrijf, onder…