Home / Hotels / NH Collection Amsterdam Flower Market opent in mei

NH Collection Amsterdam Flower Market opent in mei

NH Collection Amsterdam Flower Market opent in mei

NH Carlton Amsterdam is sinds 1 december 2018 gesloten wegens verbouwing en zal in mei heropenen onder de nieuwe naam NH Collection Amsterdam Flower Market.

Maarten Markus, Managing Director Northern Europe van NH Hotel Group, gaf vorige week het startsein voor de renovatie door een muur in NH Carlton Amsterdam door te breken. Tijdens deze ceremonie werd officieel het einde van het 90-jarige ‘Carlton hotel’ met haar rijke geschiedenis aangekondigd en een nieuwe toekomst ingeluid. Daarna kon het publiek de toekomstige hotelkamer bezichtigen.

De Collection Hotels bieden volgens NH persoonlijke aandacht, hoogstaande services en faciliteiten. En er komt een tijdbesparende service: FASTPASS, de combinatie van drie nieuwe digitale services: Online Check-in, Choose your room en Online Check-out.”

De 233 kamers van het hotel worden volgens NH industrieel en kosmopolitisch. De sfeer van de fleurige Bloemenmarkt wordt doorgetrokken naar het moderne interieur van de gemeenschappelijke ruimtes met een variatie aan kleuren, materialen, texturen en enorme bloemenprints.

NH Collection is het premium merk van hotelketen NH Hotel Group. Er zijn op dit moment 75 NH Collection hotels wereldwijd, waarvan vier in Nederland, verdeeld over Amsterdam en Eindhoven.

NH Collection Amsterdam Flower Market wordt het vierde NH Collection hotel in Amsterdam, naast het historische NH Collection Doelen aan de Amstel, NH Collection Barbizon Palace vlakbij Station Amsterdam Centraal en NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky op de Dam.

Mariska Vogelenzang de Jong
Door: | mariska[at]zakenreis.nl
Mariska Vogelenzang de Jong werkt ruim 20 jaar als journalist en heeft als specialiteit nieuwe media en technologie. Voordat zij in 2018 bij Zakenreis is gestart, werkte zij bij uitgeverijen van tijdschriften en boeken op het gebied van reizen.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Apple Pay bij KLM

Apple Pay bij KLM

17/06/2019

Klanten van KLM kunnen voortaan tickets en aanvullende diensten betalen met Apple Pay. Ze moeten wel een rekening hebben bij ING, de enige bank die de functie tot nu toe…

Self service info op Schiphol

Self service info op Schiphol

14/06/2019

Schiphol heeft selfservice informatiepunten geplaatst, verspreid over verscheidene locaties in de terminal. Hier kunnen reizigers onder meer vluchtgegevens opzoeken, plattegronden raadplegen en veelgestelde vragen en antwoorden bekijken. Schiphol heeft de…

BCD lanceert hoteldivisie  

BCD lanceert hoteldivisie  

14/06/2019

BCD Travel heeft een wereldwijde hoteldivisie gelanceerd om ‘in te spelen op de veranderende dynamiek in de zakenreisbranche,’ zegt het bedrijf. Onder de naam Stay by BCD Travel wil de…

Kit zonder plastic bij Delta

Kit zonder plastic bij Delta

13/06/2019

Delta Air Lines introduceert deze maand amenity kits zonder extra plastic wikkels. Op jaarbasis scheelt dit veertien ton aan plastic afval, zegt de Amerikaanse carrier. De partner van Air France…