Home / Hotels / Kamers voor zakenvrouwen in Leonardo Royal Hotel

Kamers voor zakenvrouwen in Leonardo Royal Hotel

Kamers voor zakenvrouwen in Leonardo Royal Hotel

Het pas geopende Leonardo Royal Hotel Amsterdam introduceert volgende maand kamers die speciaal zijn gericht op zakenvrouwen. Onder de naam ‘powered by women’ zullen twintig van de 490 kamers in het hotel voor vrouwen zijn.

Deze kamers in het hotel zijn ‘speciaal ingericht door en voor vrouwen,’ zegt Leonardo, onderdeel van de Israëlische Fattal Hotel Group. Het bedrijf heeft zich laten ‘adviseren en inspireren’ door ‘bekende’ vrouwen uit de media en het bedrijfsleven.

De kamers kennen ‘vele extra’s’ die het verblijf van ‘elke drukbezette powervrouw zo relaxed en comfortabel mogelijk’ moet maken, zegt Leonardo. Het hotel heeft ook gebruiksartikelen in het assortiment voor vrouwen, wanneer zij ‘bepaalde onmisbare items’ zijn vergeten.

Veeleisend
Alexander Kluit, managing director van Leonardo & Apollo Hotels in Nederland en België, zegt: We leven in een super-veeleisende tijd waarin het soms onmogelijk lijkt een drukke carrière met een bruisend sociaal leven en wellicht ook een gezin te combineren.’

‘Als één van de grootste conferentiehotels weten wij hoe belangrijk het is om in een relaxte omgeving ongestoord en comfortabel te kunnen werken, zodat je productief en succesvol bent op alle vlakken. Door het boeken van een Powered by Women room ondersteunen we niet alleen de vrouwelijke ondernemers, maar kunnen drukbezette power vrouwen eveneens eens nog prettiger verblijf ervaren,’ aldus Kluit.

Leonardo Royal Hotel Amsterdam, in het Amstelkwartier, ging vorige week officieel open; sinds april konden gasten er al overnachten. Van de 200 hotels in Europa en Israël, is het Leonardo Royal Hotel Amsterdam het grootste conferentiehotel van de groep.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…

Partnership Accor en Alibaba

Partnership Accor en Alibaba

08/11/2019

Accor en de Alibaba Group zijn een strategische samenwerking aangegaan, bestaande uit de ontwikkeling van digitale applicaties en loyaliteitsprogramma’s. Accor en het Chinese Alibaba zetten donderdag op de China International…