Home / Hotels / Inntel Hotels en VolkerWessels Vastgoed bouwen nieuw hotel in Scheveningen

Inntel Hotels en VolkerWessels Vastgoed bouwen nieuw hotel in Scheveningen

Inntel Hotels en VolkerWessels Vastgoed bouwen nieuw hotel in Scheveningen

Inntel Hotels en VolkerWessels Vastgoed hebben een overeenkomst gesloten voor de bouw van een nieuw hotel aan het Noordelijk Havenhoofd te Scheveningen. Het driesterrenplushotel krijgt ruim tweehonderd kamers, uitzicht op zee en wellnessfaciliteiten op de bovenste etage.

De bouw van Inntel Hotels Scheveningen maakt onderdeel uit van de herontwikkeling van het Noordelijk Havenhoofd in Scheveningen. Dit gebied wordt de komende jaren getransformeerd tot een duurzaam bedrijfsterrein. Aan de strandzijde komt een recreatiegebied, waar Inntel Hotels Scheveningen onderdeel van zal uitmaken.
Het hotel is een ontwerp van KCAP Architects&Planners uit Rotterdam. De inspiratie voor de vorm van het gebouw komt van het telkens wisselende profiel van zeil(bot)en.
De eerste paal van het hotel gaat naar verwachting eind 2014 de grond in.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
IATA: Walsh vervangt Juniac

IATA: Walsh vervangt Juniac

23/11/2020

Alexandre de Juniac stapt per 31 maart 2021 op als directeur-generaal van IATA. Willie Walsh is zijn opvolger. De brancheorganisatie van airlines heeft dit maandagavond bekendgemaakt. Een reden voor het…

IATA: wacht niet op vaccins

IATA: wacht niet op vaccins

23/11/2020

Regeringen moeten niet wachten op vaccins tegen corona om het luchtverkeer weer op gang te brengen, maar hun testbeleid zo snel mogelijk optimaliseren. Dit was de belangrijkste boodschap van IATA…

Corona hindert treinpromotie

Corona hindert treinpromotie

22/11/2020

KLM, Schiphol en NS willen verder met hun promotie van de trein voor kortere afstanden, maar in een nieuwe ‘Actieagenda’ staat dat corona de plannen op losse schroeven kan zetten….

Testbewijs wordt verplicht

Testbewijs wordt verplicht

20/11/2020

Het kabinet wil medio december niet-EU-passagiers bij aankomst in Nederland verplichten een recente, negatieve coronatest te laten zien. Dit schrijft vicepremier De Jonge in een brief aan de Tweede Kamer….