Home / Hotels / Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis heeft in Amstelveen een nieuw budgethotel geopend onder de naam Amsterdam City South. Het hotel telt 314 kamers en is de eerste vestiging van Ibis waarbij alle kamers in het nieuwe ‘Ibis budget jasje’ zijn gestoken.

De locatie is niet bijzonder centraal gelegen. Voor bezoekers die zijn aangewezen op het openbaar vervoer is het ongeveer een half uur per sneltram naar Amsterdam CS. Maar voor zakelijke reizigers is het hotel een goede uitvalsbasis, vlakbij de Zuidas en de RAI.

“De nieuwe kamers geven de gast de mogelijkheid een comfortabel ‘cocoon’ effect te ervaren,” zegt Ibis in een verklaring. De Ibis-hotels vormen een onderdeel van de Franse AccorHotels.

Rudolph Schöningh, Director Hotel Development & Franchise AccorHotels Nederland, zegt over de nieuwe vestiging: “Ibis budget Amsterdam City South draagt bij aan de groei van het Ibis budget netwerk in Nederland. Met de opening van dit hotel en de opening van Ibis budget Stein en Ibis budget Rotterdam The Hague Airport, beide gepland najaar 2017, is het totale aantal hotels in de Ibis familie (Ibis, Ibis Styles en Ibis budget) in Nederland tot 817 kamers gegroeid.”

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Record winstdeling KLM

Record winstdeling KLM

20/02/2018

KLM heeft vandaag het bedrag bekend gemaakt dat de 30.000 werknemers onder elkaar kunnen verdelen als aandeel in de winst. Het gaat om 170 miljoen euro, een record voor de…

Pizza aan de gate op Schiphol

Pizza aan de gate op Schiphol

20/02/2018

Passagiers die vóór het boarden op Schiphol nog eten of drinken willen bestellen kunnen dat vanaf nu doen bij HMSHost International. Maaltijdbezorger Deliveroo brengt het bij de gate. Het is…

Eurostar van start

Eurostar van start

20/02/2018

De eerste Eurostar vanuit Londen is vanmiddag gearriveerd op Amsterdam Centraal. Eurostar en partner NS spreken over ‘een inwijdingsreis’. In april gaat de trein regulier tijden, twee keer per dag….

Staking kost Transavia 5 mln

Staking kost Transavia 5 mln

20/02/2018

De kosten voor de pilotenstaking van gisteren kunnen voor Transavia oplopen tot vijf miljoen euro. Dit blijkt uit een berekening van claimbureau Aviclaim. Het aantal gedupeerde passagiers was 12.000. Zij…