Home / Hotels / Homelike in Nederland

Homelike in Nederland

Homelike in Nederland

Boekingsplatform Homelike, gericht op accommodatie voor de zakelijke markt, heeft sinds kort duizend appartementen in de verhuur in Amsterdam. Rotterdam en andere steden in de Benelux zullen ‘spoedig’ volgen, zegt het van oorsprong Duitse bedrijf.

Homelike is vooral actief op de markt in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, maar breidde in augustus dit jaar uit naar het Verenigd Koninkrijk.

Dustin Figge, CEO en mede-oprichter van Homelike, zegt in een verklaring dat Amsterdam ‘de volgende logische stap’ was in de strategie van Europese expansie.

“Grote bedrijven zochten regelmatig accommodatie via Homelike in de internationale smeltkroes Amsterdam. Het vinden van een redelijk geprijsd en comfortabel ‘home away from home’ is heel moeilijk door de gefragmenteerde markt voor appartementen,” aldus Figge.

Homelike zegt nu 50.000 gemeubileerde business appartementen in portefeuille te hebben, verdeeld over 120 steden.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Winstwaarschuwing Ryanair

Winstwaarschuwing Ryanair

18/01/2019

Ryanair heeft vandaag de tweede winstwaarschuwing in vier maanden tijd afgegeven. De winst van het boekjaar, dat afloopt op 31 maart, valt nu naar verwachting 100 miljoen euro lager uit….

Nieuw plan voor Lelystad

Nieuw plan voor Lelystad

17/01/2019

Lelystad Airport zal in de eerste fase na opening, gepland in 2020, vooral een overloopluchthaven voor Schiphol worden, maar niet exclusief, zo staat in een brief van minister Cora van…

Norwegian krimpt in

Norwegian krimpt in

17/01/2019

Norwegian Air vermindert het aantal routes met de Boeing 737 als onderdeel van een ‘ingrijpende heroverweging’ van haar operatie. Dit is door de airline uit Oslo bekendgemaakt. Vier Europese bases…

Koppen gerold bij CWT

Koppen gerold bij CWT

16/01/2019

Carlson Wagonlit Travel (CWT) heeft vijf hoge managers in Europa aan de kant gezet, onder wie de MD voor de Benelux, Olivier Chateau. De vijf hebben CWT inmiddels ‘verlaten’ zegt…