Home / Hotels / Homelike in Nederland

Homelike in Nederland

Homelike in Nederland

Boekingsplatform Homelike, gericht op accommodatie voor de zakelijke markt, heeft sinds kort duizend appartementen in de verhuur in Amsterdam. Rotterdam en andere steden in de Benelux zullen ‘spoedig’ volgen, zegt het van oorsprong Duitse bedrijf.

Homelike is vooral actief op de markt in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk, maar breidde in augustus dit jaar uit naar het Verenigd Koninkrijk.

Dustin Figge, CEO en mede-oprichter van Homelike, zegt in een verklaring dat Amsterdam ‘de volgende logische stap’ was in de strategie van Europese expansie.

“Grote bedrijven zochten regelmatig accommodatie via Homelike in de internationale smeltkroes Amsterdam. Het vinden van een redelijk geprijsd en comfortabel ‘home away from home’ is heel moeilijk door de gefragmenteerde markt voor appartementen,” aldus Figge.

Homelike zegt nu 50.000 gemeubileerde business appartementen in portefeuille te hebben, verdeeld over 120 steden.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
EasyJet zegt ciao Alitalia

EasyJet zegt ciao Alitalia

20/03/2019

EasyJet heeft zich deze week onverwachts teruggetrokken uit het consortium van drie partijen die bezig waren Alitalia over te nemen. De toekomst van de Italiaanse carrier is hiermee weer onzeker…

Boeing en FAA onder vuur

Boeing en FAA onder vuur

19/03/2019

Terwijl het bewijs groeit dat de crashes van twee Boeing 737 MAX’s dezelfde oorzaak hadden, komen zowel de fabrikant als de Amerikaanse luchtvaartautoriteit FAA onder vuur te liggen. Mogelijk kreeg…

Belang ABP in Zaventem

Belang ABP in Zaventem

19/03/2019

Het Nederlandse Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds wordt voor 16,8 procent eigenaar van Brussels Airport (Zaventem), nadat de Australische investeringsgroep Macquarie haar belang te koop had aangeboden. ‘Afronding van de transactie vindt…