Home / Hotels / Het Raffles Hotel heropend

Het Raffles Hotel heropend

Het Raffles Hotel heropend

Het Raffles Hotel in Singapore is na een grondige renovatie heropend. Raffles is sinds 2016 onderdeel van Accor en is een van de meest vooraanstaande vijfsterrenhotels ter wereld.

Het Raffles, dat dateert uit 1887, begon in januari 2017 aan een mega-operatie om alle kamers opnieuw in te richten. Vanaf december 2017 was het hotel geheel gesloten. In augustus 2019 kon het Raffles de eerste gasten weer ontvangen, afgelopen week volgde de officiële opening met een festival.

Het vernieuwd Raffles telt nu 115 kamers, 115 suites en acht restaurants. De prijs van een overnachting begint op 600 euro per kamer.

De groep Raffles Hotels & Resorts bestaat tegenwoordig uit elf vestigingen, hoofdzakelijk in Azië. In 2017 kocht het Franse Accor de keten Fairmont Raffles Hotels International, waar ook de Fairmont en Swissôtel hotels onder vallen.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…

Partnership Accor en Alibaba

Partnership Accor en Alibaba

08/11/2019

Accor en de Alibaba Group zijn een strategische samenwerking aangegaan, bestaande uit de ontwikkeling van digitale applicaties en loyaliteitsprogramma’s. Accor en het Chinese Alibaba zetten donderdag op de China International…