Home / Hotels / Hard Rock Hotel Amsterdam American opent in april

Hard Rock Hotel Amsterdam American opent in april

Hard Rock Hotel Amsterdam American opent in april

In april 2020 opent het eerste Hard Rock Hotel van Nederland zijn deuren. Het gaat om het voormalige American Hotel in Amsterdam dat na een grondige verbouwing onder de nieuwe naam verder gaat.

De eigenaar van het pand is en blijft Eden Hotels, een onderneming die zelf nog elf andere hotels in Nederland exploiteert. Maar het management van het American gaat in april over naar Hard Rock, een Amerikaans merk dat sinds 2007 in handen is van de Seminole, een native American stam in de staat Florida, die opereert als een bedrijf.

Hard Rock is bezig met een grote uitbreiding in Europa. Er bestaan nu vier vestigingen: in Davos, Londen, Ibiza en Tenerife. Behalve het hotel in Amsterdam gaan dit en volgend jaar ook nieuwe Hard Rocks open in Berlijn, Madrid, Dublin, Boedapest, Malta, Barcelona en Praag.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft sinds 2007 voor Zakenreis over de luchtvaart en reiswereld

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…