Home / Hotels / ‘Groen’ ibis Styles Amsterdam Airport officieel open ​

‘Groen’ ibis Styles Amsterdam Airport officieel open ​

‘Groen’ ibis Styles Amsterdam Airport officieel open ​

Vrijdag 21 december opent ibis Styles Amsterdam Airport na een rebranding zijn deuren. Volgens AccorHotels is de storytelling van het hotel kenmerkend voor het ibis Styles concept. Bij dit heropende hotel is dat het groene interieur en een duurzame manier van werken in combinatie met de ligging aan de rand van het Amsterdamse Bos.

Het 141 kamers tellende nieuwe ibis Styles Amsterdam Airport werkt met groene energie, door het hele hotel is ledverlichting aangebracht en de kamers zijn voorzien van de Auping-bedden cradle to cradle. Het hotel sluit zich hiermee aan bij Planet21, het duurzaamheidsprogramma van AccorHotels .“We vinden het als hotel heel belangrijk om duurzaam en oprecht te ondernemen, met de juiste intenties. We zijn erg blij dat we daarin zo’n naadloze aansluiting hebben gevonden bij het merk ibis Styles”, aldus general manager Nadine Simons.

Er zijn diverse activiteiten in en rond het hotel. Gasten kunnen een fiets huren met een picknickmand, een spa-experience boeken (met o.a. een massage op de kamer), deelnemen aan een bootcamp in het Amsterdamse Bos en drankjes en gerechten gebruiken in het SkyMaster bar/ restaurant. Er is een ruimte om spelletjes te doen, tafelvoetbal te spelen en er is een ‘kids corner’ voor de kleintjes.

ibis Styles Amsterdam Airport biedt een gratis shuttlebus service aan naar het vliegveld en de binnenstad van Amsterdam is met het openbaar vervoer in korte tijd te bereiken. Het Amsterdamse Bos ligt om de hoek.

Simons: “We zijn tussen alle grote airporthotels een stuk kleinschaliger en kunnen daardoor veel persoonlijker zijn. Het is voor ons belangrijk dat gasten zich geen nummer voelen en dat er tijd voor ze is, ondanks dat ze vlakbij een luchthaven verblijven. Wij willen hen graag een sfeervolle, warme plek aanbieden die als thuis voelt.”

Mariska Vogelenzang de Jong
Door: | mariska[at]zakenreis.nl
Mariska Vogelenzang de Jong werkt ruim 20 jaar als journalist en heeft als specialiteit nieuwe media en technologie. Voordat zij in 2018 bij Zakenreis is gestart, werkte zij bij uitgeverijen van tijdschriften en boeken op het gebied van reizen.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Winstwaarschuwing Ryanair

Winstwaarschuwing Ryanair

18/01/2019

Ryanair heeft vandaag de tweede winstwaarschuwing in vier maanden tijd afgegeven. De winst van het boekjaar, dat afloopt op 31 maart, valt nu naar verwachting 100 miljoen euro lager uit….

Nieuw plan voor Lelystad

Nieuw plan voor Lelystad

17/01/2019

Lelystad Airport zal in de eerste fase na opening, gepland in 2020, vooral een overloopluchthaven voor Schiphol worden, maar niet exclusief, zo staat in een brief van minister Cora van…

Norwegian krimpt in

Norwegian krimpt in

17/01/2019

Norwegian Air vermindert het aantal routes met de Boeing 737 als onderdeel van een ‘ingrijpende heroverweging’ van haar operatie. Dit is door de airline uit Oslo bekendgemaakt. Vier Europese bases…

Koppen gerold bij CWT

Koppen gerold bij CWT

16/01/2019

Carlson Wagonlit Travel (CWT) heeft vijf hoge managers in Europa aan de kant gezet, onder wie de MD voor de Benelux, Olivier Chateau. De vijf hebben CWT inmiddels ‘verlaten’ zegt…