Home / Hotels / Feng shui bij Cityden

Feng shui bij Cityden

Feng shui bij Cityden

De jonge hotelketen Cityden heeft haar tiende vestiging in de regio Amsterdam geopend. Het gaat om Cityden The Garden in Amstelveen.

Cityden The Garden telt 89 hotelappartementen die ‘alle gemakken van thuis biedt met de services van een hotel’, zegt de keten. Op de begane grond bevindt zich Lucia’s Restaurant, waar ‘toegankelijke’ mediterraanse gerechten worden geserveerd.

Cityden, opgericht in 2012, telt nu tien vestigingen met 250 studio’s en appartementen in totaal. De formule is: half appartement en half hotel. Feng shui, de eeuwenoude Chinese filosofie die grote waarde hecht aan de omgeving voor het geluk van de mens, speelt een centrale rol bij Cityden.

In The Garden’ is dit concept het verst doorgevoerd. Cityden hanteert er ‘Find your balance’ als slogan. ‘Een gebalanceerde omgeving draagt bij aan een gebalanceerd verblijf, wat begint met een yogamat in ieder kamer. Gasten kunnen hun dag op deze manier beginnen en eindigen in volledige balans,’ zegt Cityden. Verder is er een wellness studio, een fitnessruimte, ‘creatieve’ meeting ruimtes en een Jutter Speijs food market in het complex.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….

Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…