Home / Hotels / Feng shui bij Cityden

Feng shui bij Cityden

Feng shui bij Cityden

De jonge hotelketen Cityden heeft haar tiende vestiging in de regio Amsterdam geopend. Het gaat om Cityden The Garden in Amstelveen.

Cityden The Garden telt 89 hotelappartementen die ‘alle gemakken van thuis biedt met de services van een hotel’, zegt de keten. Op de begane grond bevindt zich Lucia’s Restaurant, waar ‘toegankelijke’ mediterraanse gerechten worden geserveerd.

Cityden, opgericht in 2012, telt nu tien vestigingen met 250 studio’s en appartementen in totaal. De formule is: half appartement en half hotel. Feng shui, de eeuwenoude Chinese filosofie die grote waarde hecht aan de omgeving voor het geluk van de mens, speelt een centrale rol bij Cityden.

In The Garden’ is dit concept het verst doorgevoerd. Cityden hanteert er ‘Find your balance’ als slogan. ‘Een gebalanceerde omgeving draagt bij aan een gebalanceerd verblijf, wat begint met een yogamat in ieder kamer. Gasten kunnen hun dag op deze manier beginnen en eindigen in volledige balans,’ zegt Cityden. Verder is er een wellness studio, een fitnessruimte, ‘creatieve’ meeting ruimtes en een Jutter Speijs food market in het complex.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Peter Bellew naar easyJet

Peter Bellew naar easyJet

19/07/2019

Peter Bellew verruilt zijn positie van Chief Operating Officer bij Ryanair voor dezelfde functie bij easyJet. Dit heeft de Britse prijsvechter bekendgemaakt, samen met ‘robuuste’ resultaten over het derde kwartaal….

Transavia in zee met Bit

Transavia in zee met Bit

19/07/2019

Transavia is samenwerking aangegaan met Bit, een onderzoeksorganisatie in Amsterdam, gericht op technische innovaties die de luchtvaart zouden kunnen verduurzamen. De dochtermaatschappij van KLM zegt in een verklaring dat Bit,…