Home / Hotels / Domweg gelukkig met de sokken van Happy Socks

Domweg gelukkig met de sokken van Happy Socks

Domweg gelukkig met de  sokken van Happy Socks

Het Novotel op Schiphol zet de eigen lijn van Happy Socks voort. Gasten en zakelijke relaties ontvangen de sokken met het N-embleem, waarvan er nu 25.000 zijn verstrekt, kostenloos. ‘Een schot in de roos’ zegt Novotel. Ook andere hotels in de keten introduceren de gelukkige sokken.

Happy Socks is een Zweeds bedrijf dat sokken en ondergoed produceert, in opvallende, vrolijke kleuren. Novotel Amsterdam Schiphol Airport, onderdeel van AccorHotels, begon drie jaar geleden de samenwerking met de sokkenmaker, die sindsdien speciale Novotel-Happy Socks produceert. Om de twaalf maanden komt Happy Socks met een nieuw ontwerp voor Novotel. Een aantal vaste gasten heeft sokken ontvangen voorzien van hun geborduurde initialen.

Het initiatief voor de Happy Socks bij Novotel kwam van general manager Floris Licht, die zichzelf ‘een fan’ noemt van het product. In een verklaring zegt Licht: “Wij zoeken steeds naar manieren om de klant of relatie later nog eens positief aan ons te laten terugdenken. Eén manier die goed werkt, zijn dus deze sokken. Intussen bieden collega-Novotels de sokken via ons ook aan. En de reacties zijn altijd positief.”

Malin Zetterberg, de sales Coordinator bij Happy Socks zegt: “We zijn erg blij met deze samenwerking, die maar weer eens bewijst dat je met vrolijkheid ver komt. De Novotel-sok is uniek, met een design dat nooit eerder op een Happy Sock is gebruikt. De uitbreiding van de samenwerking naar meer hotels van de Accor-hotelketen én het verwachte grotere volume aan bestellingen van Novotel zijn voor ons het mooiste compliment.”

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
City Connection van NH 

City Connection van NH 

14/11/2019

De NH Hotel Group heeft een nieuw product gelanceerd: City Connection. Gasten kunnen zo gebruik maken van diensten van alle hotels van de keten in de stad van verblijf. Voor…

KLM past order Embraer aan

KLM past order Embraer aan

14/11/2019

KLM heeft de eerdere bestelling van 35 Embraer-toestellen, bestemd voor KLM Cityhopper, aangepast. Er is nu sprake van 21 ‘firm orders’, zes meer dan aanvankelijk. De andere 14 zijn opties….

Directe Eurostar in april 2020

Directe Eurostar in april 2020

13/11/2019

Vanaf het voorjaar van 2020 zal de Eurostar zonder overstap rijden tussen Amsterdam en Londen. Afgaande op de online dienstregeling zal op 6 april de eerste directe trein over het…

Bewust reizen op BTS 2020

Bewust reizen op BTS 2020

12/11/2019

Tijdens de jaarlijkse Business Travel Show, in februari 2020, zal ‘bewust reizen’ een van de hoofdthema’s zijn, zo heeft de BTS bekendgemaakt. Is het tijd voor een ‘ethisch reisprogramma’ voor…