Home / Hotels / Corendon neemt The College Hotel over

Corendon neemt The College Hotel over

Corendon neemt The College Hotel over

Met ingang van 1 oktober a.s. is de Corendon Group verantwoordelijk voor de exploitatie en het management van het Amsterdamse The College Hotel.

Het gerenommeerde boetiekhotel, dat in 2005 als opleidingshotel is geopend, zal in ongewijzigde functie en onder dezelfde naam worden voortgezet.

Corendon, actief als touroperator, luchtvaartmaatschappij en sinds begin dit jaar ook als hotelketen, heeft een duidelijke meerjarenvisie voor het hotel. Er wordt geïnvesteerd in het product en de medewerkers om het hotel zijn plek te laten behouden in de top van de luxe boetiekhotels van Amsterdam.
Atilay Uslu van Corendon Group: “Wij zijn trots dat we The College Hotel Amsterdam mogen toevoegen aan het portfolio van Corendon Hotels & Resorts. Veel mensen kennen ons van vakantiereizen en luchtvaart, maar nog niet van eigen hotels. The College Hotel is ons eerste boetiekhotel in Nederland en over enkele maanden openen we ons eerste 4-sterren Vitality Hotel in Amsterdam. Onze hotels zijn gericht op zakenreizigers en toeristen die in betaalbare luxe willen ontspannen en genieten. Wij willen hotels aanbieden waar het een feest is om te verblijven en waar een fantastische beleving gecreëerd wordt voor de gast.”
Kees Teer, directeur Corendon Hotels & Resorts: “Corendon zet haar expertise en bedrijfsmiddelen in om studenten met leertrajecten voor toerisme, hotellerie en luchtvaart kennis te laten maken met de praktijk. Het is belangrijk dat jongeren in een dynamische omgeving het vak leren, op de werkvloer in een echt bedrijf. Deze leerplekken worden ook gecreëerd in het Corendon Vitality Hotel Amsterdam.”

Vitality is een viersterrenhotel met onder andere 263 kamers, een Mediterraans restaurant & bar, een Bazaar-concept, en een spa van duizend vierkante meter. Het nieuwe hotel opent begin 2015 zijn deuren aan de Aletta Jacobslaan in Amsterdam.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Records voor de hotelmarkt

Records voor de hotelmarkt

10/09/2019

De Nederlandse hotelmarkt heeft het afgelopen jaar ‘een absolute piek’ bereikt. Dit zegt Horwath HTL in een vandaag verschenen rapport. De bezettingsgraden, gemiddelde kamerprijzen en omzetten zijn volgens de consultancy…

Ten Brink verlaat Transavia

Ten Brink verlaat Transavia

09/09/2019

De CEO van Transavia, Mattijs ten Brink, stapt deze maand over naar de Sunweb Group, waar hij dezelfde functie zal vervullen. Dit heeft de dochtermaatschappij van KLM vandaag bekendgemaakt. Ten…

Staking legt heel BA plat

Staking legt heel BA plat

09/09/2019

British Airways heeft voor vandaag en morgen vrijwel alle vluchten geannuleerd vanwege een pilotenstaking, de eerste in de geschiedenis van het bedrijf. Naar schatting 1.700 vluchten, vooral van en naar…