Home / Hotels / Booking.com begeeft zich op terrein Airbnb

Booking.com begeeft zich op terrein Airbnb

Booking.com begeeft zich op terrein Airbnb

Booking.com lijkt zich op het terrein van Airbnb te wagen. Wie op de site een accommodatie zoekt, kan nu ook ‘accommodatie bij particulieren’ aanvinken.

Op de Engelstalige versie van de site is de keuze ‘homestay’ toegevoegd. Eerder dit jaar introduceerde de dochteronderneming van de Priceline Group zonder daar enige ruchtbaarheid aan te geven Booking for Business. Ook de toevoeging van de particuliere verblijven is niet actief bekendgemaakt.

Inmiddels zijn zo’n vijfduizend particuliere accommodaties te boeken via de site.

Door:

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Qatar voert ‘face shield’ in

Qatar voert ‘face shield’ in

03/07/2020

Passagiers in economy class bij Qatar Airways moeten voortaan een doorzichtig gezichtsschild dragen, bovenop een chirurgisch mondkapje. In business class is dit niet verplicht. De carrier verstrekt beide items aan…

Twee nieuwe hotels van Accor

Twee nieuwe hotels van Accor

02/07/2020

Accor bouwt in Amsterdam twee nieuwe hotels van de merken Mercure en Tribe. De hotels komen in twee torens op ‘Gare du Nord,’ een gebied in ontwikkeling naast metrostation Noord….

Premier: racisme bij KLM 

Premier: racisme bij KLM 

02/07/2020

Premier Rutte heeft in de Tweede Kamer hard uitgehaald naar KLM over een vermeend incident dat hij ‘racistisch en revolting’ noemde. In een reactie tegen Zakenreis zegt KLM ‘geschrokken’ te…