Home / Hotels / Acht nieuwe Accor-hotels

Acht nieuwe Accor-hotels

Acht nieuwe Accor-hotels

Accor opent de komende jaren nog eens acht nieuwe hotels in Noord-Europa. Eerder maakte de Franse keten al bekend duizend extra kamers te hebben toegevoegd aan zeven bestaande Europese hotels.

In het Verenigd Koninkrijk komen vijf nieuwe hotels van Accor: drie Mercures en twee van het merk ibis. In de Deense hoofdstad Kopenhagen verrijst een ibis Styles en een 25hours hotel. Het zevende nieuwe hotel komt in Brussel, onder de naam ibis Brussels Chatelain.

De Franse hotelgroep heeft in het eerste kwartaal van 2019 zeven nieuwe hotels geopend, in zeven verschillende Britse steden: Sheffield, Bedford, Cardiff, Harlow, Nottingham, Telford en Birmingham. Ondanks de chaos rond brexit blijft Accor vertrouwen houden in de Britse markt. In de loop van 2019 openen nog eens elf Accor-hotels in Noord-Europa hun deuren, waarvan negen in het Verenigd Koninkrijk.

Phillip Lassman, Vice President Development van Accor Northern Europe zegt in een verklaring: ‘De laatste drie maanden zijn erg druk geweest, omdat we nieuwe partners hebben verwelkomd en nieuwe hotels aan het Accor-netwerk hebben toegevoegd.’ Lassman zegt dat Accor verder zal groeien, ‘omdat eigenaren, operators en managementbedrijven zich steeds meer richten op wereldwijd opererende merken met een flexibel design.’

Accor heeft wereldwijd bijna 4.800 hotels, zowel in de luxe- als budgetsegmenten. De keten is aanwezig in honderd landen.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Uitstel A-pier op Schiphol

Uitstel A-pier op Schiphol

19/04/2019

De opening van de nieuwe ‘A-pier’ op Schiphol is met een jaar vertraagd en staat nu gepland voor december 2020. De luchthaven noemt uitgelopen werkzaamheden als reden voor het uitstel….

Albert Plesman landde in zee

Albert Plesman landde in zee

15/04/2019

KLM wordt in oktober honderd jaar oud. Zakenreis blikt in een aantal episodes alvast terug, samen met Ron Wunderink, op een eeuw luchtvaart in Nederland. Deel 1: Albert Plesman. Het…

KLM stopt jv naar Mauritius

KLM stopt jv naar Mauritius

15/04/2019

KLM en Air Mauritius schorten na twee jaar hun joint venture voor vluchten tussen Mauritius en Amsterdam met ingang van het komend winterseizoen op. De route, tweemaal per week gevlogen…