Home / Hotels / Acht nieuwe Accor-hotels

Acht nieuwe Accor-hotels

Acht nieuwe Accor-hotels

Accor opent de komende jaren nog eens acht nieuwe hotels in Noord-Europa. Eerder maakte de Franse keten al bekend duizend extra kamers te hebben toegevoegd aan zeven bestaande Europese hotels.

In het Verenigd Koninkrijk komen vijf nieuwe hotels van Accor: drie Mercures en twee van het merk ibis. In de Deense hoofdstad Kopenhagen verrijst een ibis Styles en een 25hours hotel. Het zevende nieuwe hotel komt in Brussel, onder de naam ibis Brussels Chatelain.

De Franse hotelgroep heeft in het eerste kwartaal van 2019 zeven nieuwe hotels geopend, in zeven verschillende Britse steden: Sheffield, Bedford, Cardiff, Harlow, Nottingham, Telford en Birmingham. Ondanks de chaos rond brexit blijft Accor vertrouwen houden in de Britse markt. In de loop van 2019 openen nog eens elf Accor-hotels in Noord-Europa hun deuren, waarvan negen in het Verenigd Koninkrijk.

Phillip Lassman, Vice President Development van Accor Northern Europe zegt in een verklaring: ‘De laatste drie maanden zijn erg druk geweest, omdat we nieuwe partners hebben verwelkomd en nieuwe hotels aan het Accor-netwerk hebben toegevoegd.’ Lassman zegt dat Accor verder zal groeien, ‘omdat eigenaren, operators en managementbedrijven zich steeds meer richten op wereldwijd opererende merken met een flexibel design.’

Accor heeft wereldwijd bijna 4.800 hotels, zowel in de luxe- als budgetsegmenten. De keten is aanwezig in honderd landen.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
ACI steunt plannen Brussel

ACI steunt plannen Brussel

12/12/2019

ACI Europe heeft haar steun uitgesproken voor de Green Deal, het plan van de Europese Commissie voor een ‘vergroening’ van de Unie. De organisatie van luchthavens noemt het een plicht…

BCD: groen dé kleur in 2020

BCD: groen dé kleur in 2020

12/12/2019

BCD Travel voorspelt dat in 2020 groen, in overdrachtelijke zin, de belangrijkste kleur wordt voor zakenreizen. In het rapport How to Travel Beyond 2020 identificeert BCD de trends. “We reizen…