Home / Hotels / 82 nieuwe Logis Hotels

82 nieuwe Logis Hotels

82 nieuwe Logis Hotels

Logis Hotels, de grootste groep van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, is vorig jaar gegroeid met 82 vestigingen. In Nederland heeft Logis achttien hotels.

In totaal zijn er 2.200 hotels aangesloten bij Logis in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Logis zegt te streven naar ‘territoriale samenhang,’ waarmee het bedrijf bedoelt dat de hotels vooral werkt met lokale producenten en ambachtslieden.

“Zo spelen zij een belangrijke rol in de lokale economie en dragen zij bij aan het behoud en de ontwikkeling van werkgelegenheid, maar ook aan de economische en culturele invloed van de regio’s,” zegt de groep in een verklaring

Daarnaast werkt Logis naar eigen zeggen aan het behoud van erfgoed., de ontwikkeling van nieuwe agrarische ketens en de profilering van prachtige natuurgebieden.

Behalve voor leisure biedt Logis ook zakelijke overnachtingen al dan niet aansluitend op meeting & events in een van de hotels.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Peter Bellew naar easyJet

Peter Bellew naar easyJet

19/07/2019

Peter Bellew verruilt zijn positie van Chief Operating Officer bij Ryanair voor dezelfde functie bij easyJet. Dit heeft de Britse prijsvechter bekendgemaakt, samen met ‘robuuste’ resultaten over het derde kwartaal….

Transavia in zee met Bit

Transavia in zee met Bit

19/07/2019

Transavia is samenwerking aangegaan met Bit, een onderzoeksorganisatie in Amsterdam, gericht op technische innovaties die de luchtvaart zouden kunnen verduurzamen. De dochtermaatschappij van KLM zegt in een verklaring dat Bit,…