Home / Hotels / 82 nieuwe Logis Hotels

82 nieuwe Logis Hotels

82 nieuwe Logis Hotels

Logis Hotels, de grootste groep van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, is vorig jaar gegroeid met 82 vestigingen. In Nederland heeft Logis achttien hotels.

In totaal zijn er 2.200 hotels aangesloten bij Logis in de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Logis zegt te streven naar ‘territoriale samenhang,’ waarmee het bedrijf bedoelt dat de hotels vooral werkt met lokale producenten en ambachtslieden.

“Zo spelen zij een belangrijke rol in de lokale economie en dragen zij bij aan het behoud en de ontwikkeling van werkgelegenheid, maar ook aan de economische en culturele invloed van de regio’s,” zegt de groep in een verklaring

Daarnaast werkt Logis naar eigen zeggen aan het behoud van erfgoed., de ontwikkeling van nieuwe agrarische ketens en de profilering van prachtige natuurgebieden.

Behalve voor leisure biedt Logis ook zakelijke overnachtingen al dan niet aansluitend op meeting & events in een van de hotels.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Garuda schrapt Boeing MAX

Garuda schrapt Boeing MAX

22/03/2019

Garuda Indonesia schrapt een order voor 49 Boeing 737 MAX 8’s. De carrier heeft geen vertrouwen meer in het product, na twee crashes van MAX-vliegtuigen van andere airlines, waarbij recentelijk…

EasyJet zegt ciao Alitalia

EasyJet zegt ciao Alitalia

20/03/2019

EasyJet heeft zich deze week onverwachts teruggetrokken uit het consortium van drie partijen die bezig waren Alitalia over te nemen. De toekomst van de Italiaanse carrier is hiermee weer onzeker…