Home / Commerial / Voorproeven van uw corporate event

Voorproeven van uw corporate event

Voorproeven van uw corporate event

De Project Managers van het Corporate Events Team helpen u van A tot Z bij de organisatie van uw corporate event, zakelijke meeting of incentive reis. Een belangrijk onderdeel hiervan is een inspectie voorafgaand aan de reis, waarbij uw vaste Project Manager van VCK Travel u begeleidt.

Nadat uw wensen zijn besproken, is het moment aangebroken om de bestemming te kiezen. Het Corporate Events Team van VCK Travel ondersteunt en adviseert u hierin en brengt samen met u een bezoek aan de bestemming(en). Tijdens deze inspectiereis, waarbij u alvast gaat ‘voorproeven’, worden alle programmaonderdelen en mogelijkheden doorgelopen. U maakt kennis met de stad en de mogelijke hotels. Allerlei activiteiten worden bekeken en uiteraard worden de restaurants niet overgeslagen om enkele lokale gerechten te proeven. Tevens maakt u tijdens de reis kennis met de lokale partner van VCK Travel, die letterlijk en figuurlijk de taal spreekt maar ook bekend is met de bestemming en de cultuur van het land of de regio. Tijdens de inspectiereis wordt er een programma samen gesteld dat past bij uw gezelschap en uw doelen voor de reis. Na deze reis worden de afspraken vastgelegd met de leveranciers en zorgt de Project Manager van het Corporate Events Team dat er een draaiboek wordt samengesteld.

Gedurende de uiteindelijk reis zorgt de Project Manager van ons Corporate Events Team dat alle gemaakte afspraken worden nageleefd en de reis soepel verloopt. Hierdoor kunt u, samen met het gezelschap, genieten van de reis. De Project Managers zijn professioneel, ervaren en schakelen ter plekke snel met alle betrokken leveranciers.

Corporate Events afdeling
De Corporate Events afdeling van VCK Travel staat altijd voor u klaar en denkt met u mee. Maatwerk en the personal touch zijn hierin belangrijk. Of het nu een incentive is, een congres of meeting. Locaties, maaltijden, vervoer en social media activiteiten, alles kan geregeld worden. Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw event? Neem contact op met het Corporate Events Team via https://www.vcktravel.nl/contact.

Over VCK Travel
VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt. Naast zeven eigen kantoren verspreid in Nederland, maakt VCK Travel als aandeelhouder gebruik van de internationale netwerken; Radius Travel en International Marine Travel Group (IMTG). VCK Travel is in Nederland één van de marktleiders op het gebied van Marine Travel, Government Travel en Business Travel.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Derde staking BA van de baan

Derde staking BA van de baan

19/09/2019

Pilotenvakbond BALPA heeft de staking van BA-piloten van 27 september ingetrokken. Begin vorige week legden de BA-piloten al twee dagen het werk neer. Hoewel er sindsdien nog geen akkoord is…

SuitePad in kamers Novotel

SuitePad in kamers Novotel

18/09/2019

De kamers van Novotel Amsterdam Schiphol Airport krijgen vanaf 1 oktober een tablet-product van het merk SuitePad met informatie over hotel en omgeving. Tezelfdertijd schaft Novotel de gratis leen-gsm Handy…