Home / Commerial / Turkish Airlines Corporate Club

Turkish Airlines Corporate Club

Turkish Airlines Corporate Club

Turkish Airlines, een van de beste airlines ter wereld, biedt bedrijven een keur aan tijdbesparende services die een vliegreis comfortabeler maakt én goedkoper. Gecombineerd met de spreekwoordelijke Turkse gastvrijheid herdefinieert Turkish Airlines hiermee The Art of Travel naar al haar 305 wereldwijde bestemmingen.

Exclusieve kortingen bij Turkish Airlines Cirporate Club
Op elke Turkish Airlines-vlucht kunnen bedrijven geld besparen. Turkish Airlines biedt speciale corporate tarieven voor Business en Economy Class, ongeacht het aantal gekochte tickets per jaar. Lid worden van Turkish Airlines Corporate Club is kosteloos en kan via uw reisagent lopen of online.

Flexibiliteit
Turkish Airlines Corporate Club-tarieven maken het mogelijk de tickets te rebooken of te rerouten naar de wensen van het bedrijf. Hiermee kunnen bedrijven geld besparen en tegelijkertijd inspelen op last minute veranderingen in reisschema’s.

Exclusieve bagagevrijdom
Extra bagagevrijdom wordt aangeboden aan u en uw collega’s in zowel Economy Class als Business Class. Met Turkish Corporate Club mag u vanaf Amsterdam maximaal 40 kg in Economy Class en 50 kg in Business Class meenemen.

Pre-boarding voordelen
Bedrijven die lid zijn van Corporate Club kunnen voor hun reizende medewerkers een Corporate Club Card bestellen. Deze biedt toegang tot de lounge op Schiphol Airport en op Istanbul Atatürk Airport. Reizigers met een Economy Class-ticket kunnen met deze kaart tevens inchecken bij de Business Class counter van Turkish Airlines.

Business Class: Een onvergetelijke reiservaring
Trakteer uzelf op de luxe en exclusiviteit van de Business Class van Turkish Airlines. Geniet van onze bekroonde gastronomische maaltijden en, tijdens lange vluchten, van een goede nachtrust in uw brede, comfortabele flat bed. Of ontspan u met ons veelomvattende entertainmentsysteem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Corporate Sales afdeling: corporatehelpdesk.nl@thy.com of 020 – 316 5015.

Of bezoek onze website:
https://corporateclub.turkishairlines.com/en-gb/

 

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Peter Bellew naar easyJet

Peter Bellew naar easyJet

19/07/2019

Peter Bellew verruilt zijn positie van Chief Operating Officer bij Ryanair voor dezelfde functie bij easyJet. Dit heeft de Britse prijsvechter bekendgemaakt, samen met ‘robuuste’ resultaten over het derde kwartaal….

Transavia in zee met Bit

Transavia in zee met Bit

19/07/2019

Transavia is samenwerking aangegaan met Bit, een onderzoeksorganisatie in Amsterdam, gericht op technische innovaties die de luchtvaart zouden kunnen verduurzamen. De dochtermaatschappij van KLM zegt in een verklaring dat Bit,…