Home / Commerial / The Personal Touch van VCK Travel

The Personal Touch van VCK Travel

The Personal Touch van VCK Travel

Maak gebruik van de persoonlijke aanpak van VCK Travel en ervaar zelf de toegevoegde waarde van een travel management company. Zeker in deze tijd, want kunt u er nog wijs uit worden?

Na een lange periode is het weer iets makkelijker om voor een zakenreis naar het buitenland te gaan. Maar de regels en maatregelen waar u vanwege COVID-19 rekening mee moet houden tijdens het reizen, veranderen nog dagelijks. Het team van VCK Travel zoekt voor u de beste en snelste opties uit en neemt hierbij al het uitzoekwerk uit handen.

Experts
“Iedereen en alle afdelingen binnen VCK Travel staan klaar voor de klanten. Of het nu de Accountmanager is die u helpt met een aangescherpt reisbeleid, de Travel Consultants die op zoek gaan naar de beste opties voor uw vliegreis, hotel- of treinreservering, of de administratieve afdeling”, zegt Ed Berrevoets, Managing Director bij VCK Travel. “Bij ons geen onpersoonlijke call centers, maar vaste teams van experts die er zijn voor onze klanten om ze persoonlijk te ondersteunen bij het zakelijk reizen en dat binnen alle specialismen: Business Travel, Marine Travel en Government Travel. Dat is onze Personal Touch en die moet u ervaren.”

Persoonlijk advies
De persoonlijke aanpak vormt al sinds de oprichting van VCK Travel de rode draad in de dienstverlening. Met excellente kennis helpen de medewerkers van VCK Travel u op de snelst mogelijk manier op de plaats van bestemming te komen en geven u hierbij persoonlijk advies. Wel is het zo dat de reisschema’s nu anders kunnen zijn dan voorheen, door alle COVID-19 reisrestricties. Het team van professionele Travel Consultants weet de wensen en de voorkeuren van de klant en haar reizigers en dat vormt voor VCK Travel altijd het uitgangspunt. Zeker in deze bijzondere tijd besparen zij u nog veel meer uitzoekwerk.

Benieuwd naar de manier van zakendoen bij VCK Travel? Bel naar +31 20 6800 802 en maak een afspraak met Oscar van Wees, Sales Manager bij VCK Travel. U ervaart het direct.

Over VCK Travel
VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt en het gehele boekingsproces uit handen neemt. Naast eigen kantoren verspreid in Nederland, is VCK Travel aangesloten bij het wereldwijde Radius Travel netwerk. VCK Travel is in Nederland één van de marktleiders op het gebied van Marine Travel, Government Travel en Business Travel.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
EASA: bliksemgevaar A350

EASA: bliksemgevaar A350

07/12/2021

EASA waarschuwt dat bliksemafleiders op de A350 mogelijk niet goed werken, waardoor het composiet-toestel bij een inslag gevaar kan lopen. Het is niet het enige probleem van het type: ook…

Codeshare KLM en ITA 

Codeshare KLM en ITA 

05/12/2021

KLM en ITA Airways zijn een codeshare aangegaan, waardoor passagiers van beide carriers tickets kunnen boeken naar elkaars bestemmingen. KLM en ITA bieden daarnaast ‘gemakkelijke overstapmogelijkheden’ aan op de luchthavens…

FB-Miles langer geldig

FB-Miles langer geldig

04/12/2021

Flying Blue, de divisie voor frequent flyers van Air France-KLM, heeft de geldigheid van de gespaarde miles opnieuw verlengd. “Vanwege de coronacrisis hebben wij in 2020 beloofd dat wij u in…

NDC-deal Travelport en IAG 

NDC-deal Travelport en IAG 

02/12/2021

Travelport heeft een overeenkomst gesloten met de vier leden van de International Airlines Group (IAG) over NDC, de New Distribution Capability. Dit heeft het technologiebedrijf donderdag bekendgemaakt. IAG bestaat uit…