Home / Commerial / Schiphol VIP service: de ultieme reisbeleving

Schiphol VIP service: de ultieme reisbeleving

Schiphol VIP service: de ultieme reisbeleving

In het VIP centre op Schiphol draait de wereld om u. Het is de meest exclusieve manier om via de luchthaven te reizen. De Schiphol VIP service is uw ticket naar de ultieme reisbeleving.

U hoeft geen privéjet te hebben of business class te vliegen om te genieten van extra comfort, privacy en persoonlijke aandacht. Dat ontdekken ook steeds meer zakenreizigers, celebrities en gezinnen die de ultieme luxe van een privévertrek op Schiphol ervaren. Zeker nu het VIP centre een complete facelift heeft gekregen, van niemand minder dan Marcel Wanders. Dát is pas reizen in stijl.

The sky is the limit
Ultiem comfort, privacy, persoonlijke service en de perfecte ruimte voor u en uw reisgenoten. Wie van de Schiphol VIP service gebruikmaakt, wil nooit meer anders. Omdat het VIP centre van de terminal is gescheiden en u met een luxe auto voor de deur van het vliegtuig wordt afgezet, gaat de hectiek op de luchthaven volledig langs u heen. Terwijl u heerlijk ont­spant, een hapje eet of ongestoord werkt, neemt het team u alle formaliteiten rond uw reis uit handen. Van inchecken tot paspoortcontrole en precies op tijd boarden. Als u in de tussentijd even wilt shoppen, loopt u het winkelgebied eenvoudig in en uit via de privétoegang.

“Mijn tip aan mensen die de VIP service voor het eerst gebruiken? Geef u over aan de ervaring! Vergeet de klok, geniet van uw tijd en vertrouw erop dat alles tot in de puntjes voor u wordt geregeld.”
Merlijn Keijzer, manager Schiphol VIP centre

Re-design door ‘Marcel Wanders Studio’
Recentelijk is het VIP centre compleet vernieuwd, naar ont­werp van de internationaal gerenommeerde ontwerpstudio van Marcel Wanders. Het resultaat: Dutch design in optima forma, waarbij de Nederlandse cultuur, kunst, geschiedenis en toekomst op verrassende wijze in elkaar overlopen. Alle lounges en suites hebben een eigen sfeer en identiteit, gebaseerd op een iconische ontwerpstijl, historische periode of beroemde schilder- en kunstwerken. Zo kunt u van elk bezoek een unieke ervaring maken, of gewoon keer op keer uw favoriete ruimte reserveren.

“Met Nederlands erfgoed en cultuur als rode draad, creëerden we individuele concepten. Zo visualiseren we de inspiratie van vele generaties designers, die ons in staat stellen om de wereld creatieve geschenken te blijven geven.”
Marcel Wanders

Visueel souvenir voor reizigers
Op Schiphol neemt de Nederlandse cultuur een belangrijke plaats in. Door de samenwerking met ‘Marcel Wanders studio’, biedt een verblijf in het VIP centre nu de ultieme Dutch experience. Bij de inrichting koos de ontwerpstudio voor creaties van diverse toonaangevende en aanstormende Nederlandse ontwerpers. Ook de wisselende kunstcollectie bestaat volledig uit werk van Nederlands talent.

“Deze ervaring is bedoeld om mensen de Nederlandse cultuur te laten beleven. Door inzicht te bieden in de Nederlandse liefde voor schoonheid en ons gevoel voor design, geven we bezoekers een ervaring mee waardoor ze anders vertrekken dan dat ze zijn gekomen. Zie het als een mooi souvenir tijdens hun reis.”
Gabriele Chiave, creatief director Marcel Wanders studio

Exclusieve vergaderfaciliteiten, ook voor niet-VIPS
Zoekt u een exclusieve locatie voor een zakelijke of informele bijeenkomst op Schiphol? Dan kunt u één van de lounges in het VIP centre reserveren. Ook als u verder geen gebruikmaakt van onze VIP service. Doordat elke lounge een unieke ambiance heeft, kun u er eentje kiezen die perfect past bij uw gewenste doel en uitstraling. Ook is het mogelijk om in de verschillende lounges persoonlijke accenten aan te brengen, bijvoorbeeld op basis van de huisstijl van uw organisatie.

Weten of de Schiphol VIP service bij u past?
Het VIP centre biedt u de meest exclusieve manier om via de luchthaven te reizen, ongeacht met welke luchtvaartmaatschappij u vliegt. Kijk voor meer informatie op schiphol.nl/vip of bel 020-601 2504.

Schiphol en de medewerkers van het VIP centre houden zich uiteraard aan de COVID richtlijnen van het RIVM, en treffen alle nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat u veilig kunt reizen.

 

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Weer uitstel Lelystad Airport

Weer uitstel Lelystad Airport

25/01/2021

De opening van Lelystad Airport vindt waarschijnlijk later plaats dan in november dit jaar, zoals eerder gepland. De Tweede Kamer heeft het dossier maandag “controversieel” verklaard, nu de regering demissionair…

Europese luchttaxi op komst

Europese luchttaxi op komst

22/01/2021

Een Europees programma rond drones wil vanaf volgend jaar proeven doen met vliegende taxi’s, zonder piloot. Nederland is betrokken bij het project, dat “een veilige integratie van drones in een…

Sneltest UK ook op Eurostar

Sneltest UK ook op Eurostar

22/01/2021

Reizigers die vanaf zaterdag per Eurostar vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland willen, moeten voordat ze op de trein stappen een sneltest ondergaan. Dit heeft minister Cora van Nieuwenhuizen van…

Minister negeert bede KLM

Minister negeert bede KLM

21/01/2021

Voor KLM-crew wordt vooralsnog geen uitzondering gemaakt bij de verplichte sneltest die vanaf 23 januari ingaat. Dit heeft minister Cora van Nieuwenhuizen (Infrastructuur en Waterstaat) donderdag gezegd in de Tweede…