Home / Commerial / Nieuwe technologie en zakenreizen

Nieuwe technologie en zakenreizen

Nieuwe technologie en zakenreizen

BCD Travel publiceert een serie van zes Inform-papers om bedrijven voor te bereiden op nieuwe en opkomende technologieën die de reisindustrie ingrijpend zullen veranderen.

Elke paper gaat in op de gevolgen van blockchain, Internet of Things, virtuele realiteit, machine learning, chatbots en artificial intelligence op telkens een van de zes kernonderdelen van zakenreismanagement: sourcing, beleid, communicatie, zorgplicht, betalen & declareren en prestatiemanagement.

“Er is een kenniskloof in de reisindustrie omtrent digitale technologie”, zegt Miriam Moscovici, BCD Travel’s Senior Director Innovation & Research. “Er zijn al veel papers gepubliceerd over opkomende technologieën, maar weinig daarvan zijn gelinkt aan travelmanagement. Onze Inform-papers zijn bedoeld voor travelmanagers om na te denken over hoe ze opkomende technologieën kunnen inzetten om hun zakenreisprogramma te optimaliseren.”

Sourcing
De eerste paper over sourcing gaat o.a. in op de identificatie en selectie van leveranciers, de specificatie van producten en diensten, prijzen en contracten, de presentatie van het aanbod voor reizigers, betalingen, en het beheer van leveranciersprestaties.

Beleid
De tweede paper gaat in op hoe nieuwe technologieën het reisbeleid kunnen veranderen. De dagen van het klassieke reisbeleid zijn geteld. Nieuwe technologieën sturen reizigers in de juiste richting – zonder dat ze daar iets van merken – om tegelijkertijd besparingen, veiligheid, kwaliteit, consistentie en welzijn te verbeteren.

Communicatie
De derde paper let uit hoe betere communicatie zorgt voor betere naleving van het reisbeleid. Nieuwe technologieën kunnen helpen om met effectieve gepersonaliseerde berichten reizigers op het juiste moment aan te sporen om binnen het reisbeleid te blijven.

De overige drie papers over zorgplicht, betalen & declareren en prestatiemanagement volgen in de loop van 2019.

Meer weten?
Wil je meer weten over wat nieuwe technologieën voor jouw zakenreisprogramma kunnen betekenen, neem dan contact op via onze website.

Over BCD Travel
BCD Travel, specialist in zakenreismanagement, helpt organisaties om hun reisbudgetten zo effectief mogelijk in te zetten. We bieden reizigers innovatieve tools zodat ze veilig kunnen reizen, onderweg productief zijn en de juiste keuzes maken. We werken samen met travelmanagers en inkopers om de complexiteit van zakenreizen te vereenvoudigen, besparingen en tevredenheid te stimuleren, en hun bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. Kortom, wij helpen onze klanten slimmer te reizen en meer te bereiken. Dit doen we in 109 landen met bijna 13.800 creatieve, toegewijde en ervaren mensen. Met als resultaat het meest constante klantenbehoud in de zakenreisbranche en een omzet van US$27,1 miljard in 2018. Ga voor meer informatie naar www.bcdtravel.nl.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
nieuws
Self service info op Schiphol

Self service info op Schiphol

14/06/2019

Schiphol heeft selfservice informatiepunten geplaatst, verspreid over verscheidene locaties in de terminal. Hier kunnen reizigers onder meer vluchtgegevens opzoeken, plattegronden raadplegen en veelgestelde vragen en antwoorden bekijken. Schiphol heeft de…

BCD lanceert hoteldivisie  

BCD lanceert hoteldivisie  

14/06/2019

BCD Travel heeft een wereldwijde hoteldivisie gelanceerd om ‘in te spelen op de veranderende dynamiek in de zakenreisbranche,’ zegt het bedrijf. Onder de naam Stay by BCD Travel wil de…

Kit zonder plastic bij Delta

Kit zonder plastic bij Delta

13/06/2019

Delta Air Lines introduceert deze maand amenity kits zonder extra plastic wikkels. Op jaarbasis scheelt dit veertien ton aan plastic afval, zegt de Amerikaanse carrier. De partner van Air France…

Air France wordt plasticvrij

Air France wordt plasticvrij

09/06/2019

Air France vervangt alle wegwerp-plastic aan boord door duurzaam materiaal. De airline zegt na een aantal geslaagde proeven adieu tegen plastic borden, bestek en roerstaafjes. Ze wil eind dit jaar…