Home / Commerial / Nieuwe release Analytics van VCK Travel

Nieuwe release Analytics van VCK Travel

Nieuwe release Analytics van VCK Travel

VCK Travel heeft de nieuwe release van Analytics gelanceerd, de in-house ontwikkelde rapportagetool voor travel management.

In juni 2017 is het systeem geïntroduceerd en met deze nieuwe versie faciliteert en ondersteunt VCK Travel haar klanten nog beter in het monitoren van het reisbeleid, het signaleren van inkoopvoordelen en het realiseren van besparingen. De nieuwe functionaliteiten in Analytics zijn het resultaat van feedback van gebruikers en de toekomstvisie van VCK Travel voor travel management tools.

Via www.vcktravel.nl/analytics kan een demo van de nieuwe release worden aangevraagd.

Nog meer inzicht in zakenreizen
In de nieuwe versie wordt de opbouw van de kosten per reiziger en per categorie (air, rail, hotel en car) weergegeven en is het mogelijk om in te zoomen op de samenstelling van deze kosten. Het exacte aantal reisdagen worden getoond en door een aanpassing in de dataselectie is het nu mogelijk om verschillende periodes met elkaar te vergelijken.

Alle data in Excel
Met één druk op de knop kunnen reisdata uit Analytics worden geëxporteerd naar Excel, zodat deze indien gewenst verder kunnen worden verwerkt in de systemen van het bedrijf.

CO2-neutraal reizen
Bent u benieuwd wat de compensatie zou zijn wanneer u klimaatneutraal zou vliegen? Dit ziet u in de nieuwe versie. En voor onze klanten die CO2-neutraal reizen laat Analytics zien hoeveel er al is gecompenseerd.

Verder is de lay-out van het dashboard is aangepast, zodat het geheel er nog moderner en strakker uitziet.

Over VCK Travel
VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt. Naast zeven eigen kantoren verspreid in Nederland, beschikt VCK Travel als aandeelhouder van Radius Travel over vestigingen in meer dan 80 landen. Daarnaast is VCK Travel voor 50 procent aandeelhouder van International Marine Travel Group (IMTG). VCK Travel is in Nederland een van de marktleiders op het gebied van Marine Travel, Government Travel en Business Travel.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Deel Zaventem te koop

Deel Zaventem te koop

24/04/2018

De Australische financiële groep Macquarie wil haar belang van 36 procent in Brussels Airport verkopen. Chinese investeerders zouden interesse hebben om de aandelen in de goedlopende luchthaven over te nemen….

Zoveelste staking Air France

Zoveelste staking Air France

23/04/2018

Personeel bij Air France staakt vandaag en morgen voor de zoveelste keer in korte tijd. Hoewel lang niet iedereen meedoet heeft de airline een kwart van alle vluchten moeten schrappen….

Janaillac dreigt met vertrek

Janaillac dreigt met vertrek

20/04/2018

CEO Jean-Marc Janaillac van Air France-KLM laat in een referendum het personeel een uitspraak doen over zijn plan voor een langzame loonsverhoging. Als een meerderheid tegen is, stapt hij op….

RAI wil samenwerken

RAI wil samenwerken

20/04/2018

RAI Amsterdam wil de banden met andere evenementen- en beurslocaties in Amsterdam stevig aanhalen. De beurs- en congresgigant wil zo meer ruimte creëren voor evenementen, nu uitbreiding van het eigen…