Home / Commerial / Met uw incentive naar Bologna!

Met uw incentive naar Bologna!

Met uw incentive naar Bologna!

Is het weer tijd voor uw jaarlijkse corporate event en weet u nog niet waarheen? Laat u dan verrassen door de impressiereis naar Bologna, de buik van Italië, die de Corporate Events afdeling van VCK Travel voor u heeft omschreven. Laat u inspireren en ontdek de mogelijkheden voor uw event.


Bologna is de bakermat van vele heerlijke Italiaanse producten en gerechten, waaronder de lambrusco, balsamicoazijn, parmaham en een aantal pastasoorten. Het is daarom logisch dat gastronomie als een rode draad door deze incentive loopt. Want tijdens een stadswandeling maken we kennis met het middeleeuwse centrum en kunnen we kleine traditionele, gastronomische winkels bezoeken waar we overal kleinigheidjes te proeven krijgen.

De lunch, maar ook het diner, wordt door gepassioneerde chefs gemaakt met verse ingrediënten die ’s ochtends op de lokale markt zijn gekocht. Wordt u liever thuis bij een Italiaanse familie uitgenodigd met uw gasten? Geen enkel probleem. Onze Corporate Events afdeling heeft lokale connecties die kunnen organiseren dat u bij een local thuis komt. Hier wordt een heerlijke traditionele maaltijd voor u bereid door la mama. Dat wordt smullen!

Het is ook mogelijk om uw incentive uit te breiden met echte Italiaanse ervaringen op de weg. Wij regelen voor u een Vespa tour door de mooie omgeving waarbij we onderweg activiteiten kunnen toevoegen aan het programma. En wat dacht u van een bezoek aan het Ferrari-museum? Uiteraard mag u ook zelf een stukje rijden in de snelle rode schoonheid. Dit wordt echt een ervaring en gegarandeerd een goed verhaal voor bij de borrel. Wanneer gaat u met VCK Travel mee naar Bologna?

Corporate Events afdeling
De Corporate Events afdeling van VCK Travel staat altijd voor u klaar en denkt met u mee. Maatwerk, the personal touch en transparantie zijn hierin belangrijk. Of het nu een incentive is, een congres of meeting. VCK Travel organiseert het gehele programma, alles kan worden geregeld.

Bent u ook enthousiast geworden over de beschreven reis of bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden voor uw event? Neemt u dan contact op met het Corporate Events Team via https://www.vcktravel.nl/contact.

Over VCK Travel
VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt. Naast zeven eigen kantoren verspreid in Nederland, maakt VCK Travel als aandeelhouder gebruik van de internationale netwerken; Radius Travel en International Marine Travel Group (IMTG). VCK Travel is in Nederland één van de marktleiders op het gebied van Marine Travel, Government Travel en Business Travel.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Nieuwe look Aer Lingus

Nieuwe look Aer Lingus

20/01/2019

Aer Lingus heeft een nieuw logo en livery gepresenteerd in Dublin. Het veranderde uiterlijk valt samen met het aantreden van de nieuwe CEO, Sean Doyle, deze maand. Het is de…