Home / Commerial / Beheer uw reizigersprofielen

Beheer uw reizigersprofielen

Beheer uw reizigersprofielen

Weet u wat er met uw persoonlijke gegevens gebeurt? Sinds data privacy per 25 mei 2018 is vormgegeven in de Europese richtlijn GDPR die in Nederland als AVG is ingevoerd, is dit al bijna een jaar lang een hot item en hoopt VCK Travel dat over enkele jaren dit als een vanzelfsprekendheid wordt gezien. Maar er is nog genoeg werk aan de winkel, ook in de reiswereld.

VCK Travel heeft de tool Profiles in gebruik genomen, een nieuw product van Umbrella, dat ISO 27001 gecertificeerd is, voldoet aan de PCI DSS beveiligingsstandaard voor creditcardgegevens en die daarnaast optimale gegevensbescherming biedt. U moet namelijk zelf te allen tijde de eigenaar zijn en blijven van uw eigen persoonlijke gegevens, die met regelmaat kunnen wijzigen want u gaat bijvoorbeeld een dieet volgen, uw paspoort verloopt en u heeft een nieuwe aangevraagd of u heeft een extra frequent flyer kaart.

Uw data in Profiles van VCK Travel is volledig versleuteld volgens PCI DSS beveiligingsstandaard, waardoor zelfs de Travel Consultants van VCK Travel deze creditcardgegevens niet kan zien. Uw zakenreiziger kan voortaan zelf zijn profiel met persoonlijke gegevens en voorkeuren beheren en uw bedrijf kan een directe koppeling maken met uw HRM systeem, waardoor grote aantallen profielen ineens toegevoegd, gewijzigd of verwijderd kunnen worden. De bedrijfs- en reizigersprofielen zijn zowel online als offline altijd volledig bijgewerkt. Deze web-based oplossing is zeer gebruikersvriendelijk en vergt geen installatie.

Ook uw profielen beheren in Profiles?
Heeft u interesse om uw zakenreizen bij VCK Travel onder te brengen waardoor u eigenaar blijft van uw reizigersgegevens? Neem dan contact op met de Sales afdeling via https://www.vcktravel.nl/contact.

Over VCK Travel
VCK Travel, onderdeel van VCK Group, is een Nederlandse Travel Management Company die zakenreizen voor ondernemingen verzorgt. Naast zeven eigen kantoren verspreid in Nederland, maakt VCK Travel als aandeelhouder gebruik van de internationale netwerken; Radius Travel en International Marine Travel Group (IMTG). VCK Travel is in Nederland één van de marktleiders op het gebied van Marine Travel, Government Travel en Business Travel.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Uitstel A-pier op Schiphol

Uitstel A-pier op Schiphol

19/04/2019

De opening van de nieuwe ‘A-pier’ op Schiphol is met een jaar vertraagd en staat nu gepland voor december 2020. De luchthaven noemt uitgelopen werkzaamheden als reden voor het uitstel….

Albert Plesman landde in zee

Albert Plesman landde in zee

15/04/2019

KLM wordt in oktober honderd jaar oud. Zakenreis blikt in een aantal episodes alvast terug, samen met Ron Wunderink, op een eeuw luchtvaart in Nederland. Deel 1: Albert Plesman. Het…

KLM stopt jv naar Mauritius

KLM stopt jv naar Mauritius

15/04/2019

KLM en Air Mauritius schorten na twee jaar hun joint venture voor vluchten tussen Mauritius en Amsterdam met ingang van het komend winterseizoen op. De route, tweemaal per week gevlogen…