Home / Agenda / ACTE Global Summit Paris

ACTE Global Summit Paris

Na drie succesvolle en uitverkochte ACTE Summits in New York, Singapore en Rio bereidt de Association of Corporate Travel Executives (ACTE) zich nu voor op het ‘ACTE Global Summit Paris & Corporate Lodging Forum’ dat plaatsvindt in het Marriott Rive Gauche Hotel & Conference Center in Parijs van 14 tot en met 16 oktober 2018.

ACTE is een wereldwijde branchevereniging die zich toelegt op de educatie van de zakenreissector met betrekking tot innovatie en best practices ter ondersteuning van de moderne zakenreiziger, waarbij informatie van travel managers en leveranciers wordt samengebracht. In Nederland werkt ACTE samen met de Corporate Travel Association (CORTAS).

ACTE’s agenda biedt actuele en toekomstgerichte educatie om oplossingen te bieden voor veel voorkomende pijnpunten, variërend van tenderprocedures tot betalingsproblemen, en alles daartussenin.

De continue focus van ACTE ligt op nieuwe learning formats, waaronder:
– Learning Labs
– Lunch & Learn workshops
– 30, 60 en 120 minuten durende educatieve sessies

Ook staan een aantal traditionele aandachtspunten voor de zakenreisbranche op het programma, evenals aangepaste versies van eerder geïntroduceerde concepten zoals de Tech Studios.

“Feedback is de sleutel tot continue verbetering,” zegt Greeley Koch, ACTE Global Executive Director. ” We vragen na elk evenement input en ideeën van onze deelnemers om te bepalen welke programmaonderdelen we zullen behouden, waar we afscheid van nemen en welke aanpassingen doorvoeren. Deze werkwijze heeft bijgedragen aan de recordaantallen bezoekers van onze bijeenkomsten dit jaar. Mis de Global Summit niet, kom ook naar Parijs!”

ACTE Global Summit Paris & Corporate Lodging Forum bestaat uit meer dan 25 educatieve sessies, de mogelijkheid om uitgebreid te netwerken, alsmede sessies alleen voor travel managers en voor leveranciers. Er worden naar verwachting meer dan 600 professionals uit de branche uit meer dan 28 landen verwacht.

Voor meer informatie en registraties klik hier of neem contact op met Stephanie Smook, Acting Regional Director EMEA: ssmook@acte.org

Travel managers en inkopers komen in aanmerking voor een complimentary registratie.

agenda