Home / Agenda / ACTE CORTAS Amsterdam Education Forum

ACTE CORTAS Amsterdam Education Forum

De Association of Corporate Travel Executives (ACTE) organiseert samen met de Corporate Travel Association (CORTAS) op donderdag 28 juni haar jaarlijkse Amsterdam Education Forum. Thema van de bijeenkomst is: ‘Making Corporate Travel Less Complex’.

“Corporate travel managers worden continu geconfronteerd met ontwikkelingen die een grote impact hebben op de zakenreisbranche,” zegt Stephanie Smook, organisator van de bijeenkomst en Managing Director van CORTAS. “Denk bijvoorbeeld aan het nieuwe distributiebeleid van de grote Europese luchtvaartmaatschappijen alsmede biometrie, Artificial Intelligence en chatbots. Tijdens het forum staat de vraag centraal: Hoe kunnen we zakelijke reisprogramma’s minder complex maken? Iedereen wil processen, reisbeleid, inkoop en contracten ‘simplificeren’ om zo meer efficiëntie en transparantie aan te brengen. Maar hoe doen we dat en hoe bieden we de huidige ontwikkelingen het hoofd? Daar proberen wij tijdens educatieve sessies en interactie met de deelnemers een antwoord op te vinden.”

Het dagvullende programma is opgedeeld in drie delen:

Sessie 1: Welke factoren zijn van invloed op het corporate travel programma?
Sessie 2: Biometrie, AI, chatbots – maken zij de corporate travel industry minder complex?
Sessie 3: Maken de huidige veranderingen in de distributiekanalen het leven van de travel manager eenvoudiger of zijn we terug bij af?

Wat:            ACTE CORTAS Amsterdam Education Forum
Wanneer:   donderdag 28 juni, van 09.30-17.30 uur
Waar:          Holiday Inn Amsterdam Arena Towers
Voor wie:    zakenreisindustrie in Nederland en België

Voor meer informatie en inschrijvingen klik hier

 

agenda