Home / Meetings & Events / Regus in Viñoly Toren

Regus in Viñoly Toren

Regus in Viñoly Toren

Regus, een internationale aanbieder van flexibele werkplekken, gaat op 1 december een nieuw business centre in de Viñoly Toren openen op de Amsterdamse Zuidas.

Regus zegt hiermee aan de stijgende vraag naar “diversiteit in werkplekmogelijkheden” tegemoet te komen. “De vraag naar flexibele kantoren en co-working oplossingen neemt toe,” aldus Regus in een verklaring. In het nieuwe business centre komen kantoor- en vergaderruimtes, een auditorium, een “vernieuwend co-working concept” en een business lounge, voor kleine en grote bedrijven.

Het business centre ligt op de begane grond, de eerste en de tweede etage van de toren aan het Gustav Mahlerplein, met ingang bij het treinstation Amsterdam Zuid. ‘’Met de toevoeging van het business centre in de Viñoly Toren verstevigt Regus zijn positie van aanbieder voor flexibele werkplekken op de populaire Zuidas. Hiermee bieden wij zowel nationale als internationale bedrijven inspirerende werkplekken op een toplocatie,” zegt Jessika van Veen, algemeen directeur bij Regus.

Op de Amsterdamse Zuidas zitten meer dan 700 bedrijven, waaronder veel toonaangevende namen. Regus heeft al vestigingen in het WTC en Atrium, eveneens op de Zuidas.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Geen Airbus A350 voor KLM?

Geen Airbus A350 voor KLM?

20/10/2017

De Airbus A350’s die KLM vanaf begin 2020 zou krijgen, gaan mogelijk naar Air France, zo melden bronnen bij KLM aan Zakenreis. De eerdere vlootplannen van de holding zouden zijn…

Eerste vlucht A330neo

Eerste vlucht A330neo

19/10/2017

De eerste A330neo is vanmorgen opgestegen vanaf de luchthaven van Toulouse waar de assemblagehallen van Airbus zich bevinden. De A330 maakt een testvlucht over het Zuidwesten van Frankrijk. Het toestel…

Nieuwe economy Delta

Nieuwe economy Delta

18/10/2017

Delta Air Lines introduceert dezer dagen haar Airbus A350-900 en maakt van de gelegenheid gebruik om de economy class in de long haul, main cabin genoemd, een upgrade te geven….