Home / Meetings & Events / Nieuwe MICE-poot BCD

Nieuwe MICE-poot BCD

Nieuwe MICE-poot BCD

BCD heeft haar twee divisies BCD M&I (Meetings en Incentives) en BCD Travel Groups samengevoegd tot het nieuwe BCD Meetings & Events. De organisatie heeft wereldwijd 700 werknemers en is actief in veertig landen.

Tussen de verschillende divisies van BCD bestond al veel samenwerking, zegt het bedrijf, maar integratie voorkomt duplicatie van bepaalde producten. Directeur van BCD Meetings & Events is Scott Graf, die hiervoor BCD M&I leidde. “De tijd was rijp om deze twee units te integreren,” zegt Graf in een verklaring. “De nieuwe configuratie plaatst onze beter voor toekomstige groei en mogelijkheden tot opschaling. De markt van meetings en events is booming, over de hele wereld.”

BCD M&I bestond bijna dertig jaar en richtte zich op alle aspecten van de MICE-markt. BCD Travel Groups richtte zich op meetings, incentives, events en groepsreizen binnen de landsgrenzen. Vooral in Europa en Latijns-Amerika had deze organisatie een sterke positie. BCD maakt nu gebruik van de kracht van beide units, samengevoegd tot één divisie.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Geen Airbus A350 voor KLM?

Geen Airbus A350 voor KLM?

20/10/2017

De Airbus A350’s die KLM vanaf begin 2020 zou krijgen, gaan mogelijk naar Air France, zo melden bronnen bij KLM aan Zakenreis. De eerdere vlootplannen van de holding zouden zijn…

Eerste vlucht A330neo

Eerste vlucht A330neo

19/10/2017

De eerste A330neo is vanmorgen opgestegen vanaf de luchthaven van Toulouse waar de assemblagehallen van Airbus zich bevinden. De A330 maakt een testvlucht over het Zuidwesten van Frankrijk. Het toestel…

Nieuwe economy Delta

Nieuwe economy Delta

18/10/2017

Delta Air Lines introduceert dezer dagen haar Airbus A350-900 en maakt van de gelegenheid gebruik om de economy class in de long haul, main cabin genoemd, een upgrade te geven….