Home / Luchtvaart / EasyJet boarden vanuit VIP-terminal London Luton

EasyJet boarden vanuit VIP-terminal London Luton

EasyJet boarden vanuit VIP-terminal London Luton

EasyJet biedt haar passagiers vanaf Londen Luton Airport een bijzondere service, men kan voor de vlucht gebruik maken van de private-jet terminal van de luchthaven. Voor een bijbetaling van 543 euro worden de passagiers in VIP-stijl ontvangen en genieten ze van een rustig boardingproces zonder wachtrijen.

Londen Luton is in grootte de vijfde luchthaven van Londen en behalve de thuisbasis van easyJet ook een geliefde bestemming voor privéjets. De luchthaven ligt op 50 km van het centrum van Londen en biedt een goede connectie naar de stad en de prettige dorpjes in de ‘countryside’ ten noorden van de stad.

 

Om deze dienst aan haar passagiers aan te bieden sloot easyJet een overeenkomst met Signature Flight Support, de uitbater van de VIP-terminal. De terminal van Signature is nagelnieuw. In het bedrag voor de VIP-treatment is parkeren op loopafstand van de terminal inbegrepen, evenals drankjes, gebruik van faciliteiten, privé-douane en security-screening en een ritje over het platform naar het toestel.

 

EasyJet richt zich met de ongebruikelijke nieuwe service op groepen en mensen die iets speciaals te vieren hebben.

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Passagiers liken selfservice

Passagiers liken selfservice

27/06/2017

De tevredenheid onder passagiers op luchthavens is hoger bij gebruik van self-service apparaten, vooral bij de bagage-inname en paspoortcontrole. Dit blijkt uit de 2017 SITA Passenger IT Trends Survey, een…

Klantenraad bij Amex GBT

Klantenraad bij Amex GBT

27/06/2017

American Express Global Business Travel (Amex GBT) Nederland richt een Client Advisory Board op. Dit heeft Freek Jansen, algemeen directeur van Amex GBT, vandaag bekendgemaakt tijdens het ACTE/CORTAS Amsterdam Education…