Home / Luchtvaart / Bekende Britten in British Airways safetyvideo

Bekende Britten in British Airways safetyvideo

Bekende Britten in British Airways safetyvideo

British Airways zet beroemdheden in om aandacht te vragen voor de veiligheidsmededelingen aan boord. De nieuwe video’s zijn vanaf september te zien aan boord van de toestellen van BA.

Onder de sterren zijn geliefde bekende Britten als Gordon Ramsay, Rob Brydon, Sir Ian McKellen, Rowan Atkinson en Thandie Newton

Behalve het onder de aandacht brengen van de veiligheidsboodschappen van de airline, roepen de bekendheden passagiers ook op om geld te doneren aan Flying Start, het goede doel van British Airways dat geld ophaalt voor verscheidene projecten die de leefomstandigheden van mensen wereldwijd moet verbeteren.

De echte video is pas per september te zien, maar als teaser heeft BA alvast een ‘directors cut’ versie beschikbaar gemaakt.

 

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Geen Airbus A350 voor KLM?

Geen Airbus A350 voor KLM?

20/10/2017

De Airbus A350’s die KLM vanaf begin 2020 zou krijgen, gaan mogelijk naar Air France, zo melden bronnen bij KLM aan Zakenreis. De eerdere vlootplannen van de holding zouden zijn…

Eerste vlucht A330neo

Eerste vlucht A330neo

19/10/2017

De eerste A330neo is vanmorgen opgestegen vanaf de luchthaven van Toulouse waar de assemblagehallen van Airbus zich bevinden. De A330 maakt een testvlucht over het Zuidwesten van Frankrijk. Het toestel…

Nieuwe economy Delta

Nieuwe economy Delta

18/10/2017

Delta Air Lines introduceert dezer dagen haar Airbus A350-900 en maakt van de gelegenheid gebruik om de economy class in de long haul, main cabin genoemd, een upgrade te geven….