Home / Hotels / Nieuwe operationeel directeur Waldorf Astoria Amsterdam

Nieuwe operationeel directeur Waldorf Astoria Amsterdam

Nieuwe operationeel directeur  Waldorf Astoria Amsterdam

Jessica Tapfar is benoemd tot operationeel directeur (Director of Operations) van het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam. Zij heeft nu de dagelijkse leiding over het hotel en is verantwoordelijk voor alle operationele zaken.

De 26-jarige Amerikaanse, afkomstig van Waldorf Astoria New York, is de jongste in deze functie binnen de wereldwijde luxury brand van Hilton Worldwide. Zij volgt Jeroen Werdmölder op, die is benoemd tot Hotel Manager van het binnenkort te openen nieuwe Waldorf Astoria Beverly Hills in Los Angeles.

General Manager Roberto Payer van Waldorf Astoria Amsterdam noemt Jessica Tapfar in een verklaring ‘een van de meest getalenteerde beloftes’ van de Waldorf-keten.

Waldorf Astoria Amsterdam opende de deuren in mei 2014 en is gevestigd in zes monumentale panden uit de 17e en 18e eeuw aan de Herengracht. Het hotel beschikt over 93 kamers en suites, de Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Librije’s Zusje en de Goldfinch Brasserie.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Strategie Etihad is mislukt

Strategie Etihad is mislukt

18/08/2017

In mei ging Alitalia failliet, deze week gevolgd door airberlin. In beide gevallen was Etihad grootaandeelhouder. De strategie van de airline uit Abu Dhabi om verliesgevende buitenlandse carriers om te…

Cathay: lek nog niet boven

Cathay: lek nog niet boven

16/08/2017

Cathay Pacific heeft over het eerste half jaar van 2017 een nettoverlies geleden van omgerekend 217 miljoen euro. De airline uit Hongkong heeft het al enige jaren moeilijk en is…

Faillissement airberlin

Faillissement airberlin

15/08/2017

Airberlin heeft vandaag bij een rechtbank in Berlijn faillissement aangevraagd, nadat de grootste aandeelhouder, Etihad Airways, had aangegeven geen verdere financiële injecties te zullen geven voor de noodlijdende carrier. Om…