Home / Hotels / Nieuwe operationeel directeur Waldorf Astoria Amsterdam

Nieuwe operationeel directeur Waldorf Astoria Amsterdam

Nieuwe operationeel directeur  Waldorf Astoria Amsterdam

Jessica Tapfar is benoemd tot operationeel directeur (Director of Operations) van het Waldorf Astoria Hotel in Amsterdam. Zij heeft nu de dagelijkse leiding over het hotel en is verantwoordelijk voor alle operationele zaken.

De 26-jarige Amerikaanse, afkomstig van Waldorf Astoria New York, is de jongste in deze functie binnen de wereldwijde luxury brand van Hilton Worldwide. Zij volgt Jeroen Werdmölder op, die is benoemd tot Hotel Manager van het binnenkort te openen nieuwe Waldorf Astoria Beverly Hills in Los Angeles.

General Manager Roberto Payer van Waldorf Astoria Amsterdam noemt Jessica Tapfar in een verklaring ‘een van de meest getalenteerde beloftes’ van de Waldorf-keten.

Waldorf Astoria Amsterdam opende de deuren in mei 2014 en is gevestigd in zes monumentale panden uit de 17e en 18e eeuw aan de Herengracht. Het hotel beschikt over 93 kamers en suites, de Guerlain Spa, het twee-sterrenrestaurant Librije’s Zusje en de Goldfinch Brasserie.

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Geen Airbus A350 voor KLM?

Geen Airbus A350 voor KLM?

20/10/2017

De Airbus A350’s die KLM vanaf begin 2020 zou krijgen, gaan mogelijk naar Air France, zo melden bronnen bij KLM aan Zakenreis. De eerdere vlootplannen van de holding zouden zijn…

Eerste vlucht A330neo

Eerste vlucht A330neo

19/10/2017

De eerste A330neo is vanmorgen opgestegen vanaf de luchthaven van Toulouse waar de assemblagehallen van Airbus zich bevinden. De A330 maakt een testvlucht over het Zuidwesten van Frankrijk. Het toestel…

Nieuwe economy Delta

Nieuwe economy Delta

18/10/2017

Delta Air Lines introduceert dezer dagen haar Airbus A350-900 en maakt van de gelegenheid gebruik om de economy class in de long haul, main cabin genoemd, een upgrade te geven….