Home / Hotels / Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis heeft in Amstelveen een nieuw budgethotel geopend onder de naam Amsterdam City South. Het hotel telt 314 kamers en is de eerste vestiging van Ibis waarbij alle kamers in het nieuwe ‘Ibis budget jasje’ zijn gestoken.

De locatie is niet bijzonder centraal gelegen. Voor bezoekers die zijn aangewezen op het openbaar vervoer is het ongeveer een half uur per sneltram naar Amsterdam CS. Maar voor zakelijke reizigers is het hotel een goede uitvalsbasis, vlakbij de Zuidas en de RAI.

“De nieuwe kamers geven de gast de mogelijkheid een comfortabel ‘cocoon’ effect te ervaren,” zegt Ibis in een verklaring. De Ibis-hotels vormen een onderdeel van de Franse AccorHotels.

Rudolph Schöningh, Director Hotel Development & Franchise AccorHotels Nederland, zegt over de nieuwe vestiging: “Ibis budget Amsterdam City South draagt bij aan de groei van het Ibis budget netwerk in Nederland. Met de opening van dit hotel en de opening van Ibis budget Stein en Ibis budget Rotterdam The Hague Airport, beide gepland najaar 2017, is het totale aantal hotels in de Ibis familie (Ibis, Ibis Styles en Ibis budget) in Nederland tot 817 kamers gegroeid.”

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Cathay: lek nog niet boven

Cathay: lek nog niet boven

16/08/2017

Cathay Pacific heeft over het eerste half jaar van 2017 een nettoverlies geleden van omgerekend 217 miljoen euro. De airline uit Hongkong heeft het al enige jaren moeilijk en is…

Faillissement airberlin

Faillissement airberlin

15/08/2017

Airberlin heeft vandaag bij een rechtbank in Berlijn faillissement aangevraagd, nadat de grootste aandeelhouder, Etihad Airways, had aangegeven geen verdere financiële injecties te zullen geven voor de noodlijdende carrier. Om…

FNV: werkdruk KLM te hoog

FNV: werkdruk KLM te hoog

11/08/2017

De werkdruk bij het grondpersoneel van KLM is de laatste jaren zo hard gestegen dat de kwaliteit onder druk staat en er gezondheids- en veiligheidsrisico’s ontstaan. Dit zegt vakbond FNV…