Home / Hotels / Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis budget hotel Amstelveen

Ibis heeft in Amstelveen een nieuw budgethotel geopend onder de naam Amsterdam City South. Het hotel telt 314 kamers en is de eerste vestiging van Ibis waarbij alle kamers in het nieuwe ‘Ibis budget jasje’ zijn gestoken.

De locatie is niet bijzonder centraal gelegen. Voor bezoekers die zijn aangewezen op het openbaar vervoer is het ongeveer een half uur per sneltram naar Amsterdam CS. Maar voor zakelijke reizigers is het hotel een goede uitvalsbasis, vlakbij de Zuidas en de RAI.

“De nieuwe kamers geven de gast de mogelijkheid een comfortabel ‘cocoon’ effect te ervaren,” zegt Ibis in een verklaring. De Ibis-hotels vormen een onderdeel van de Franse AccorHotels.

Rudolph Schöningh, Director Hotel Development & Franchise AccorHotels Nederland, zegt over de nieuwe vestiging: “Ibis budget Amsterdam City South draagt bij aan de groei van het Ibis budget netwerk in Nederland. Met de opening van dit hotel en de opening van Ibis budget Stein en Ibis budget Rotterdam The Hague Airport, beide gepland najaar 2017, is het totale aantal hotels in de Ibis familie (Ibis, Ibis Styles en Ibis budget) in Nederland tot 817 kamers gegroeid.”

Lolke van der Heide
Door: | lolke[at]zakenreis.nl
Lolke van der Heide schrijft vanaf 2002 over de luchtvaart en reiswereld, voor diverse media. Sinds 2007 is hij verbonden aan Zakenreis.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Geen Airbus A350 voor KLM?

Geen Airbus A350 voor KLM?

20/10/2017

De Airbus A350’s die KLM vanaf begin 2020 zou krijgen, gaan mogelijk naar Air France, zo melden bronnen bij KLM aan Zakenreis. De eerdere vlootplannen van de holding zouden zijn…

Eerste vlucht A330neo

Eerste vlucht A330neo

19/10/2017

De eerste A330neo is vanmorgen opgestegen vanaf de luchthaven van Toulouse waar de assemblagehallen van Airbus zich bevinden. De A330 maakt een testvlucht over het Zuidwesten van Frankrijk. Het toestel…

Nieuwe economy Delta

Nieuwe economy Delta

18/10/2017

Delta Air Lines introduceert dezer dagen haar Airbus A350-900 en maakt van de gelegenheid gebruik om de economy class in de long haul, main cabin genoemd, een upgrade te geven….