Home / Hotels / Huis ter Duin ingepakt

Huis ter Duin ingepakt

Huis ter Duin ingepakt

Het Noordwijkse hotel en congreslocatie Grand Hotel Huis ter Duin is op een speciale manier ingepakt om een gevelrenovatie aan het oog te onttrekken. In plaats van ontsierende steigers ziet de bezoeker een smetteloze gevel afgebeeld, met een doorkijkje naar zee.

De natuurstenen gevel heeft te lijden onder de felle weersomstandigheden aan zee en wordt daarom vervangen. Vorig jaar gebeurde dit aan zeezijde, dit jaar is de landzijde aan de beurt. Het hotel, gelegen op de toppen van het duin, is in de wijde omtrek te zien. Een gespecialiseerd bedrijf maakte daarom in totaal 1.600 vierkante meter bedrukt doek om het hotel de vertrouwde uitstraling te geven.

Met behulp van een telekraan en ‘heel erg veel tiewraps’ werd het geheel in een dag aan de steigers gemonteerd.

 

Lenneke Bosman
Door: | lenneke[at]zakenreis.nl | volg mij via @ lenneke_ZR
Lenneke Bosman schrijft sinds 2008 over de luchtvaart- en reiswereld. Met een achtergrond in de marketing van historische luchtvaart heeft zij ook ervaring opgedaan in de meetings- & incentivesbranche.

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Geen Airbus A350 voor KLM?

Geen Airbus A350 voor KLM?

20/10/2017

De Airbus A350’s die KLM vanaf begin 2020 zou krijgen, gaan mogelijk naar Air France, zo melden bronnen bij KLM aan Zakenreis. De eerdere vlootplannen van de holding zouden zijn…

Eerste vlucht A330neo

Eerste vlucht A330neo

19/10/2017

De eerste A330neo is vanmorgen opgestegen vanaf de luchthaven van Toulouse waar de assemblagehallen van Airbus zich bevinden. De A330 maakt een testvlucht over het Zuidwesten van Frankrijk. Het toestel…

Nieuwe economy Delta

Nieuwe economy Delta

18/10/2017

Delta Air Lines introduceert dezer dagen haar Airbus A350-900 en maakt van de gelegenheid gebruik om de economy class in de long haul, main cabin genoemd, een upgrade te geven….