Home / Commerial / Inschrijving Oranje Handelsmissiefonds

Inschrijving Oranje Handelsmissiefonds

Inschrijving Oranje Handelsmissiefonds

Voor het vierde jaar kunnen ondernemers met een internationale droom zich inschrijven voor het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF). Tot 30 september aanstaande kunnen ondernemers met een exportwens zich aanmelden via www.ohmf.nl. De uiteindelijke tien winnaars worden op 23 november bekendgemaakt tijdens het feestelijke finale-event.

Het fonds is een initiatief van ING, KLM, MKB-Nederland en het ministerie van Buitenlandse Zaken in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Elk jaar helpen zij tien middelgrote bedrijven bij het opzetten van een internationaal netwerk.

MKB doe mee
De afgelopen drie edities zijn zeer succesvol geweest. Dertig mkb-bedrijven waaronder Tony’s Chocolonely, Milestone™StyleShoots, Oesterij, Tropicare en Difrax, zijn op weg geholpen bij het opzetten en uitbreiden van hun internationale netwerk en het sluiten van contracten. Er deden winnaars mee aan een handelsmissie of ze bezochten een internationale beurs in steden wereldwijd; Beijing, Bogota, Hannover, Houston, Miami, Praag, Rio de Janeiro, Taipei, Tokio, San Francisco, Santiago, Shanghai, Singapore, Toronto en Warschau.

OHMFErvaringen winnaars
Afhankelijk van het exportplan gaan winnaars mee met een geplande handelsmissie of wordt via de ambassade een programma op maat opgezet. Peter Heule, winnaar van 2015 en Managing Director van travel & stay concept, YAYS, wil graag uitbreiden elders in Europa en ging mee op missie naar Parijs: “We hebben in Frankrijk zeer goede gesprekken gehad, waardoor we nu zelfs in Barcelona interessante contacten hebben. Parijs en Barcelona stonden bovenaan onze wensenlijst; de internationale droom is geen droom meer, maar is werkelijkheid geworden.”

Om je te te schrijven klik hier

 

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Level breidt vloot uit

Level breidt vloot uit

26/07/2017

Level breidt haar vloot uit van twee naar vijf vliegtuigen. De nieuwe carrier van IAG vliegt sinds vorige maand en heeft daar kennelijk succes mee. Air France kijkt met een…

Inntel Hotels in Hoofddorp

Inntel Hotels in Hoofddorp

24/07/2017

Inntel Hotels open medio augustus een nieuw hoofdkantoor in Hoofddorp. De Nederlandse hotelketen groeit gestaag: van de huidige zes vestigingen naar negen in 2019. Algemeen directeur Karin Geurts van Inntel…