Home / Commerial / Air Canada non-stop naar Toronto

Air Canada non-stop naar Toronto

Air Canada non-stop naar Toronto

Meer capaciteit in de zomer
Air Canada heeft sinds 16 april jl. een groter toestel ingezet op de route Amsterdam-Toronto om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. De Boeing 767-300 is voor het zomerseizoen vervangen door een Airbus 330-300 met 37 lie-flat stoelen in International Business Class en 228 stoelen in Economy Class.

Uitgebreid netwerk
De dagelijkse vlucht (’s winters 4x per week) biedt in Toronto aansluiting op meer dan 120 routes naar bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via Toronto naar Havana te vliegen maar ook steden als Denver, Las Vegas en Miami zijn zeer goed bereikbaar via Toronto.

Naast routes vanaf Amsterdam biedt Air Canada in de zomer dagelijks (‘s winters 5x per week) non-stop van Brussel naar Montreal. Ook in Montreal is er aansluiting op vele vluchten naar bestemmingen binnen het netwerk van Air Canada.

De beste route naar de USA is via Toronto of Montreal!
Passagiers gaan in Toronto of Montreal niet door de Canadese douane maar direct naar US Immigration waar alle formaliteiten plaatsvinden voor toegang tot de USA. Tijdens de overstap hoeft de bagage niet te worden opgehaald. De vlucht Canada-USA wordt gezien als een binnenlandse vlucht. Een zeer snelle en gemakkelijke manier om naar de USA te vliegen!

Comfortabel vliegen met Air Canada
Aan boord van de vlucht Amsterdam-Toronto biedt de Economy Class van Air Canada zeer goede beenruimte, een volledige maaltijd en drankenservice en u kunt gratis een stoelreservering maken.

AirCanada-business

De International Business Class is zonder meer luxe te noemen. De 180 graden ‘lie-flat’ stoelen bieden veel privacy en comfort. Op Schiphol worden de business class passagiers verwelkomd door de Air Canada Conciërge.

Voor meer informatie kijk op www.aircanada.com

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Nieuwe treinen Eurostar

Nieuwe treinen Eurostar

24/05/2017

Eurostar heeft de E320-hogesnelheidstrein gepresenteerd voor de route Brussel-Londen, met 28 mei als begindatum. Eind dit jaar wordt de E320 ook ingezet op de directe lijn Amsterdam-Londen. De E320 is…

Boeing 737 MAX in bedrijf

Boeing 737 MAX in bedrijf

23/05/2017

De eerste Boeing 737 MAX is sinds gisteren in bedrijf. Launch customer Batik Malaysia vloog een lijndienst van Kuala Lumpur naar Singapore. De ‘MAX’ is de meest moderne variant van…

Eerste connecting partner Star

Eerste connecting partner Star

23/05/2017

Juneyao Airlines neemt vanaf heden deel aan Star Alliance als eerste ‘connecting partner’. Passagiers met een Star-ticket kunnen in Shanghai, waar Juneyao is gevestigd, overstappen op een vlucht van de…

Ontslaggolf bij Cathay

Ontslaggolf bij Cathay

22/05/2017

Bij het verlieslijdende Cathay Pacific verdwijnen rond de 600 kantoorbanen. Dit bevestigt de airline tegenover Zakenreis op het hoofdkantoor in Hongkong. Onder het grondpersoneel, cabin crew en piloten vallen geen…