Home / Commerial / Air Canada non-stop naar Toronto

Air Canada non-stop naar Toronto

Air Canada non-stop naar Toronto

Meer capaciteit in de zomer
Air Canada heeft sinds 16 april jl. een groter toestel ingezet op de route Amsterdam-Toronto om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag. De Boeing 767-300 is voor het zomerseizoen vervangen door een Airbus 330-300 met 37 lie-flat stoelen in International Business Class en 228 stoelen in Economy Class.

Uitgebreid netwerk
De dagelijkse vlucht (’s winters 4x per week) biedt in Toronto aansluiting op meer dan 120 routes naar bestemmingen in Noord- en Midden-Amerika en het Caribisch gebied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om via Toronto naar Havana te vliegen maar ook steden als Denver, Las Vegas en Miami zijn zeer goed bereikbaar via Toronto.

Naast routes vanaf Amsterdam biedt Air Canada in de zomer dagelijks (‘s winters 5x per week) non-stop van Brussel naar Montreal. Ook in Montreal is er aansluiting op vele vluchten naar bestemmingen binnen het netwerk van Air Canada.

De beste route naar de USA is via Toronto of Montreal!
Passagiers gaan in Toronto of Montreal niet door de Canadese douane maar direct naar US Immigration waar alle formaliteiten plaatsvinden voor toegang tot de USA. Tijdens de overstap hoeft de bagage niet te worden opgehaald. De vlucht Canada-USA wordt gezien als een binnenlandse vlucht. Een zeer snelle en gemakkelijke manier om naar de USA te vliegen!

Comfortabel vliegen met Air Canada
Aan boord van de vlucht Amsterdam-Toronto biedt de Economy Class van Air Canada zeer goede beenruimte, een volledige maaltijd en drankenservice en u kunt gratis een stoelreservering maken.

AirCanada-business

De International Business Class is zonder meer luxe te noemen. De 180 graden ‘lie-flat’ stoelen bieden veel privacy en comfort. Op Schiphol worden de business class passagiers verwelkomd door de Air Canada Conciërge.

Voor meer informatie kijk op www.aircanada.com

Blijf op de hoogte, abonneer u op de Zakenreis.nl nieuwsbrief!

nieuws
Level breidt vloot uit

Level breidt vloot uit

26/07/2017

Level breidt haar vloot uit van twee naar vijf vliegtuigen. De nieuwe carrier van IAG vliegt sinds vorige maand en heeft daar kennelijk succes mee. Air France kijkt met een…

Inntel Hotels in Hoofddorp

Inntel Hotels in Hoofddorp

24/07/2017

Inntel Hotels open medio augustus een nieuw hoofdkantoor in Hoofddorp. De Nederlandse hotelketen groeit gestaag: van de huidige zes vestigingen naar negen in 2019. Algemeen directeur Karin Geurts van Inntel…