Home / Agenda / NHTV Zakenreis- en luchtvaartsymposium 2017

NHTV Zakenreis- en luchtvaartsymposium 2017

Het NHTV Zakenreis- en Luchtvaartsymposium 2017 staat in het teken van ‘Consolidatie en Concentratie’. Het is de 13e keer dat het lectoraat Business Travel Management van de Academie voor toerisme aan NHTV Breda University of Applied Sciences dit sympoisum organiseert.

‘Traditionele luchtvaartmaatschappijen werken al jaren samen in global alliances. De laatste tijd zien we echter steeds meer vormen van samenwerking ontstaan tussen low-cost carriers en andere type luchtvaartmaatschappijen. Dat kan leiden tot minder aanbieders, veranderende concurrentie en wellicht hogere prijzen. Nieuwe businessmodellen kunnen echter ook tot betere service en verbindingen leiden. Deze concentratie en consolidatie in de luchtvaart leveren waarschijnlijk zowel voor- als nadelen op. De gevolgen voor de zakenreiziger en de luchtvaartmaatschappijen zijn inmiddels merkbaar. Een aantal vooraanstaande sprekers werpen vanuit hun expertise een blik op de thematiek van deze dag,’aldus de NHTV.

Voor meer informatie of belangstelling om het NHTV-symposium bij te wonen , klik hier

Zakenreis- en Luchtvaartsymposium 2017
Datum:      Donderdag 8 juni 2017
Tijd:           14.00 uur
Locatie:     NHTV, Mgr. Hopmansstraat 1 in Breda

 

agenda
ACTE

ACTE Education Forum: A Traveller Journey

Op 27 juni organiseert ACTE (Association of Corporate Travel Executives) in samenwerking met CORTAS (Corporate Travel Association) een educatieve bijeenkomst in Amsterdam. Het thema van de dag is ‘A Traveller…